Μενού
  • Α-
  • Α+

Την εξ' ολοκλήρου επιμέλεια του παιδιού της Καρολάιν και του καθ' ομολογία δολοφόνου της στα Γλυκά Νερά, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, θα διεκδικήσει η οικογένεια της 20άχρονης, σύμφωνα με τον δικηγόρο τους Θανάση Χαρμάνη.

Διαβάστε ακόμη: Οικογένεια Καρολάιν για δολοφονία: «Πώς προκαλεί βρασμό κάποιος που κοιμάται;»

Ο εκπρόσωπος της οικογένειας ανέφερε πως στην απολογία του ο κατηγορούμενος να αποδομήσει τη σχέση του με την Καρολάιν ενώ στάθηκε ακόμα και στο γεγονός πως άφησε ζωντανό μόνο το μωρό, κάτι που αναμένεται να παίξει ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης.

Ο κ. Χαρμάνης αποκάλυψε πώς η οικογένεια της Καρολάιν είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει την εξ ολοκλήρου επιμέλεια του παιδιού του ζευγαριού. «Θα υποβάλλουμε μία αίτηση στην εισαγγελέα ανηλίκων για να ζητήσουμε την επιμέλεια του παιδιού» είπε. Και συμπλήρωσε: «Οι δύο οικογένειες βρίσκονται σε επαφή αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να βρεθεί λύση. Πιέζει ο χρόνος».

Αιτιολογώντας το σημείωσε στο OPEN: «Η Αλόννησος είναι ένα περιβάλλον που το παιδί μπορεί να μεγαλώσει ως μια ηλικία. Αυτό θεωρούμε πως είναι προς το συμφέρον του παιδιού».  Στην ίδια στιγμή μιλώντας στον ΑΝΤ1 μετέφερε την οργισμένη ατάκα της μητέρας της Καρολάιν. «Μου πήρε το παιδί μου, εάν χάσω και το εγγόνι μου, θα είναι η χαριστική βολή για μένα» ανέφερε σύμφωνα με τον δικηγόγο η μητέρα της αδικοχαμένης 20άχρονης κοπέλας.

Τι υποστηρίζουν οι γονείς της Καρολάιν

Μιλώντας στην Daily Mail, οι γονείς της αδικοχαμένης Καρολάιν δηλώνουν «τσακισμένοι» από τη θλίψη για τη δολοφονία του παιδιού τους. Μία αποστολή όμως τους κρατά συγκεντρωμένους, η τυχή της εγγονής τους Λυδίας, που μπροστά στα μάτια της τελέστηκε το ειδεχθές αυτό έγκλημα. «Τόσο η Σούζαν όσο κι εγώ θα περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας για να αποδοθεί δικαιοσύνη, για να διασφαλίσουμε ότι η Λυδία θα μεγαλώσει με όλα όσα μπορούμε να της δώσουμε και για να ζήσει για πάντα η μνήμη της μητέρας της» αναφέρει χαρακτηριστικά στη βρετανική εφημερίδα ο πατέρας της Καρολάιν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA