Μενού
  • Α-
  • Α+

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν ο 35χρονος άνδρας βουλγαρικής καταγωγής που κατηγορείται για το βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα και ένας ακόμη άνδρας που φέρεται να τον υπέθαλπτε. Οδηγήθηκαν στην εισαγγελία συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και φορώντας αλεξίσφαιρα γιλέκα. Αυτή την ώρα βρίσκονται στον εισαγγελέα που θα ασκήσει την ποινική δίωξη και στη συνέχεια θα οδηγηθούν σε ανακριτή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 35χρονος αλλοδαπός συνελήφθη την Τρίτη, 22 Ιουνίου, στη Νέα Φιλαδέλφεια από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ και είναι κατηγορούμενος για παράνομη κατακράτηση και βιασμό, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 19 Ιουνίου στα Πετράλωνα. Ο δράστης του βιασμού της 50χρονης, το καλοκαίρι του 2015 είχε κατηγορηθεί για τον βιασμό 22χρονης φοιτήτριας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή διατάραξης οικιακής ειρήνης και κακοποίηση ζώων.

Παρίστανε τον επαίτη στη Νέα Φιλαδέλφεια για να αποφύγει τη σύλληψη

Ο 35χρονος που κατηγορείται για την αρπαγή και τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα προσπαθούσε να καμουφλαριστεί για να γλιτώσει μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν ότι είχε προκαλέσει μέσα στο διαμέρισμά του για ώρες στην 50χρονη γυναίκα. Οι αστυνομικοί, όμως, κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να συλλάβουν τον ίδιο, αλλά και τον άνδρα που του πήγαινε φαγητό και ρούχα και να τον μεταφέρουν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Κατά τη διάρκεια της σύλληψής του αντιστάθηκε και προσπάθησε να διαφύγει, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA