Μενού
  • Α-
  • Α+

Παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, θα πραγματοποιηθεί η έναρξη του project2030.gr Youth Forum powered by ΟΝΝΕΔ το Σάββατο 26 Ιουνίου 2021.

Το project 2030.gr είναι μια δυναμική πλατφόρμα στην οποία νέοι από ολόκληρη την Ελλάδα, θα συμμετάσχουν και θα παρουσιάσουν ο καθένας τη δική του επαγγελματική ιστορία, μιλώντας για τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν, τις ανάγκες τους αλλά και τις ευκαιρίες που χρειάζονται οι νέοι 20 και 30 ετών για να ξεχωρίσουν στην Ελλάδα του 2030. Είναι ένα διαρκές meeting point διαφορετικών ανθρώπων, ένα σημείο αναφοράς για την επόμενη μέρα.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συμμετάσχει ως κεντρικός ομιλητής στο εναρκτήριο πάνελ με θέμα «Νέοι που διαπρέπουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό» μαζί με τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Παύλο Μαρινάκη. Ο Πρωθυπουργός θα συνομιλήσει με πέντε νέους επιχειρηματίες, που έχουν καταφέρει να αναδειχθούν στον τομέα τους τόσο για τις καινοτόμες ιδέες τους, όσο και για την δομή των εταιρειών τους, ενώ έχουν αποσπάσει διεθνή βραβεία. Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν: Η Κατερίνα Σαντίκου Founder&ManagingDirector της εταιρείας “Workathlon”.

Η Workathlon, αποτελεί την λύση στην στελέχωση προσωπικού φιλοξενίας με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, με αποστολή να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να βρουν, να καλλιεργήσουν και να προσλάβουν τα καλύτερα ταλέντα. Ο Σταύρος Tσομπανίδης Founder & Managing Director της“Phee” η οποία αξιοποιεί τα φύκια από τις ακτές για να τα μετατρέψει σε αξεσουάρ που ταξιδεύουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η Ανθή Μητράκου εκδότης-επιχειρηματίας του PortesMagazine που ασχολείται με την προώθηση της Ελλάδας, των Ελλήνων σχεδιαστών και του ελληνικού πολιτισμού. Ο Γιώργος Σπαθής- Συνιδρυτής της εταιρείας “Speakit” μια νέα εταιρεία στελέχωσης, εξειδικευμένη στην κάλυψη θέσεων ξενόγλωσσης εξυπηρέτησης πελατών.

Η Eύα Σαρηγιαννίδου- Ιδρύτρια της start-up επιχείρησης «ThriveManagementSolutions». Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή που μας κάνει να βρίσκεται μαζί μας στην έναρξη του project2030.gr Youth Forum. Η παρουσία του αποδεικνύει έμπρακτα την έμφαση που δίνει η Κυβέρνηση στις πολιτικές που έχουν τους νέους στο επίκεντρο και προσδίδει ιδιαίτερο κύρος στο εγχείρημά μας που φιλοδοξούμε να γίνει ένα δυναμικό σημείο συνάντησης όπου η εμπειρία κάθε νέου θα αποτελεί ένα κομμάτι στη διαμόρφωση της επόμενης μέρας».

Την έναρξη του project2030.gr Youth Forum παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και ολόκληρο το Youth Forum μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά εδώ: https://youtu.be/qKw5XiY-0es

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA