Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τον βιασμό της 27χρονος συζύγου και μητέρας των δύο παιδιών του κατηγορείται ένας 39χρονος άνδρας από την Αλβανία, ο οποίος απολογήθηκε ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας Ρόδου

Διαβάστε ακόμη: Πετράλωνα: Στη φυλακή ο δράστης του βιασμού - Χτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο

Ο 39χρονος συνελήφθη στις 23 Ιουνίου και είχε προηγηθεί η καταγγελία της συζύγου του ότι με χρήση σωματικής βίας και με απειλές την εξανάγκασε σε συνουσία. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο έξω από το σπίτι του και τον προσήγαγαν, ενώ κατάσχεσαν την πιτζάμα της 27χρονης.

Κατά την απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία και ισχυρίστηκε ότι πρόκειται περί παρεξήγησης. Αρνήθηκε ότι την έχει χτυπήσει, την έχει απειλήσει και την έχει βιάσει λέγοντας ότι υπήρχαν τσακωμοί, χωρίς όμως βία. Σύμφωνα με το dimokratiki.gr η 27χρονη υποστήριξε ότι της είπε πως θα την σκοτώσει, όπως «έκανε ο πιλότος στη γυναίκα του».

Η κατάθεση της 27χρονης 

Η 27χρονη κατέθεσε ότι είναι παντρεμένη με τον 39χρονο τα τελευταία 10 χρόνια και από την αρχή του γάμου αντιμετώπιζε προβλήματα εξαιτίας της λεκτικής και σωματικής βίας. Για την ημέρα που τη βίασε είπε ότι όταν εκείνη αρνήθηκε να έρθει σε ερωτική επαφή, εκείνος της έσκισε με τα χέρια του την πιτζάμα και το εσώρουχο. «Εσύ είσαι γυναίκα μου και εγώ θα κάνω ό,τι θέλω», φέρεται να της είπε, ενώ την χτύπησε στο πρόσωπο και στη συνέχεια ισχυρίστηκε πως της είπε πως θα την σκοτώσει, όπως «έκανε ο πιλότος στη γυναίκα του».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA