Μενού
  • Α-
  • Α+

Την ώρα που έρχονται στη δημοσιότητα εικόνες από το κελί που βρίσκεται ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν Κρόουτς για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ο απόστρατος υψηλόβαθμος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., Θανάσης Κατερινόπουλος, υποστηρίζει ότι ο 32χρονος πιλότος τα είχε σχεδιάσει όλα από την αρχή. 

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που παρουσίασε το MEGA, ο 32χρονος βρίσκεται σε κελί στη VIP πτέρυγα των φυλακών, στο οποίο ο κρατείται μαζί με άλλα τρία άτομα, όπως είχε γράψει και το reader.gr.

Κατερινόπουλος για Γλυκά Νερά: Ο δράστης τα είχε σχεδιάσει όλα

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος, απόστρατος υψηλόβαθμος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, είχε από την αρχή αφήσει υπονοούμενα για εμπλοκή του πιλότου στην υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν από τον σύζυγο της στα Γλυκά Νερά. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Open TV, άφησε και νέες αιχμές: Για πιθανά άλλα συνδεδεμένα πρόσωπα με την υπόθεση, άλλο έγκλημα που έγινε πρόσφατα και γενικά για την πιθανότητα η έρευνα των Αρχών να οδηγήσει σε συμπεράσματα και εξελίξεις που θα ανατρέψουν και πάλι όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Γλυκά Νερά: Τι είπε στον συνήγορό του ο 32χρονος πιλότος

Ολιγόλεπτη συνάντηση με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο είχε ο συνήγορός του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης. Όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ, ο εντολέας του είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος για το έγκλημά του και επιζητά την τιμωρία του. Δεν συζήτησαν για τις ποινές που θα μπορούσαν να του επιβληθούν αλλά όπως είπε μόνο για το μωρό.

Ο συνήγορος του καθ’ ομολογία δολοφόνου της Καρολάιν Κράουτς τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία πληροφορία περί εμπλοκής τρίτου προσώπου στην υπόθεση ενώ στα περί «ύποπτων» ταξιδιών με το ελικόπτερο ως πιλότος απάντησε ότι «δεν έχει καμία εμπλοκή». Διέψευσε ότι έχει ζητήσει εκ των υστέρων ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για τον δράστη εξηγώντας μάλιστα ότι ήταν μια προϋπόθεση για να αναλάβει την υπόθεση να μην στραφεί προς αυτή την κατεύθυνση.

«Νομίζω ότι θα έχει εξέλιξη η υπόθεση σχετικά με το τι πραγματικά συνέβη εκείνη τη μοιραία νύχτα και όχι ως προς την πράξη αλλά ως προς τον προγενέστερο χρόνο και την αξιολόγηση των πραγματικών γεγονότων», τόνισε ο κ. Παπαϊωαννίδης.

Η πρώτη φωτογραφία του 32χρονου πιλότου μέσα από τη φυλακή

Η πρώτη φωτογραφία από τον δολοφόνο της Καρολάιν μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Τη φωτογραφία δημοσίευσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, όπου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος διακρίνεται πίσω από τα συρματοπλέγματα σε έναν από τους προαυλισμούς του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA