Μενού
  • Α-
  • Α+

Το δικό της σχόλιο έκανε η Σοφία Μπεκατώρου με αφορμή την υπόθεση του ιερέα στο Αγρίνιο, ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται για παιδική πορνογραφία και βιασμό ανήλικης. «Ο παππούς μου ήταν Θεολόγος και από εκείνον γνώρισα τι σημαίνει πίστη στο Θεό. Δεν βρίσκεται μόνο μέσα στην Εκκλησία, αλλά γύρω μας σε κάθε στιγμή. Οι ιερείς έχουν ένα σημαντικό έργο να διατελέσουν και σίγουρα η κακοποίηση της ψυχής και του σώματος δεν εμπίπτει στο λειτούργημά τους.

Αν θέλουμε να υπάρχει δικαιοσύνη στην κοινωνία μας πρέπει να έχουμε τη δύναμη να κοιτάμε τους ανθρώπους έξω από το "πλαίσιο" που τους εξασφαλίζει η επαγγελματική, κοινωνική ή οικονομική τους θέση», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σοφία Μπεκατώρου

Απολογήθηκε στον ανακριτή ο ιερέας από το Αγρίνιο

Στον ανακριτή απολογήθηκε ο 49χρονος ιερέας από το Αγρίνιο, ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται για παιδική πορνογραφία και βιασμό ανήλικης. Τον ιερέα, έξω από τα δικαστήρια του Αγρινίου, περίμενε πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε για να διαδηλώσει και να ζητήσει την προφυλάκισή του.

Οι συγκεντρωμένοι είναι φίλοι, γνωστοί, συγγενείς και συμμαθητές των θυμάτων του ιερέα, σύμφωνα με το karvasaras.gr, και κρατούσαν πανό που ανέφεραν: «Ο “πατερούλης” δεν σας αγαπούσε, σας βίαζε! Μη φοβάστε, μιλήστε!», «Καμία ανοχή στον βιασμό παιδιών».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA