Μενού
  • Α-
  • Α+

Το απόγευμα της Δευτέρας, η συγγραφέας Χρυσηίδα Δημουλιδου, με ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook ανακοίνωσε ότι ακυρώνει όλες τις εμφανίσεις που ήταν προγραμματισμένες για την παρουσίαση του νέου βιβλίου της, καθώς, όπως τονίζει η ίδια, δέχεται απειλές για τη ζωή της και μάλιστα φοβάται μην βρεθεί σε κάποιο νοσοκομείο, μετά τις αναρτήσεις της για την δολοφονία στα Γλυκά Νερά. 

Διαβάστε ακόμη: Χρυσηίδα Δημουλίδου: 5 αναρτήσεις στα social media που προκάλεσαν αμηχανία και απορία

«Λυπάμαι πάρα πολύ όμως αναγκάζομαι να ακυρώσω την εμφάνιση μου στην έκθεση βιβλίου Θεσσαλονίκης, στις 7 Ιουλίου, όπως και σε κάποιες άλλες εκδηλώσεις, διότι δέχομαι μηνύματα με απειλές για τη ζωή μου αν εμφανιστώ εκεί.Ως εκ τούτου, τόσο εγώ όσο και οι οργανωτές της εκδήλωσης θεωρούν πως δεν πρέπει να παρευρεθώ για την ασφάλεια μου. Όλα τα μηνύματα με τα ονόματα και τις απειλές, έχουν φωτογραφηθεί και θα παραδοθούν εκεί που πρέπει.

Λυπάμαι αφάνταστα για αυτή την ακύρωση, περίμενα πως κι πώς να σας ξανασυναντήσω όμως δεν θέλω να διακινδυνεύσετε και εσείς οι ίδιοι εξ αιτίας μου… Αισθάνομαι τόσο άσχημα, δέχομαι τέτοιο άδικο εξευτελισμό, που φοβάμαι μη βρεθώ σε κάποιο νοσοκομείο.

Στα αλήθεια, γιατί να συνεχίζεις να ζεις σε τέτοιο κόσμο όταν η αγάπη σου και προσφορά για τον άνθρωπο μεταφράζεται ως κακό; Πόσο λυπάμαι» έγραψε. 

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fchrysiidad%2Fposts%2F10158783376059733&show_text=true&width=500

Η Χρυσηίδα Δημουλίδου είχε τοποθετηθεί για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, «ξεπλένοντας» ουσιαστικά τον γυναικοκτόνο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, λέγοντας πως το έγκλημά του δεν ήταν ειδεχθές. Η ανάρτησή της αυτή προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στα social media.

«Δεν πρόκειται για ειδεχθές έγκλημα, όπως αναφέρουν οι δημοσιογράφοι, πρόκειται για πνιγμό με μαξιλάρι, ούτε καν στραγγαλισμό. Η λέξη ειδεχθές ανήκει σε εγκλήματα που εμπεριέχουν ιδιαίτερο βασανισμό, τεμαχισμό, αίματα, φρικτές εικόνες», ενώ τελικά πιστεύει πως «δεν είχε προσχεδιάσει τον φόνο της… είναι ένα έγκλημα που έγινε σε κατάσταση ψυχικής φόρτισης, κοινώς θόλωσε το μυαλό, κάτω από συνεχόμενες καθημερινές εντάσεις. Δεν ήθελε να τη σκοτώσει, ούτε να στερηθεί το παιδί τους τη μητέρα του κι εκείνον. Παίζει και να υποψιαζόταν πως είχε βρει ήδη τον αντικαταστάτη του».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA