ΚΟΙΝΩΝΙΑ
29/06/2021 16:00

Freedom Pass: Το διπλασιάζει η Aegean Airlines - Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εισιτήρια

Διπλασιάζει την αξία του «freedom pass» η Aegean με στόχο να συμβάλει στην εθνική προσπάθεια για επιστροφή στην κανονικότητα

Freedom Pass: Το διπλασιάζει η Aegean Airlines - Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εισιτήρια
Aegean (Πηγή: Eurokinissi)
Ανάγνωση:

Διπλασιάζει την αξία του «freedom pass» η αεροπορική εταιρεία Aegean Airlines με στόχο να συμβάλει στην εθνική προσπάθεια για επιστροφή στην κανονικότητα μέσω του εμβολιαστικού προγράμματος.

Διαβάστε ακόμη: Freedom Pass: Στα 18.000 τα ραντεβού εμβολιασμού που κλείστηκαν μετά την ανακοίνωσή του

Οι νέοι που θα εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού, ηλικίας 18 έως 35 ετών και θα λάβουν το «freedom pass», θα μπορέσουν να το «διπλασιάσουν» στην Aegean, αφού για κάθε 1 ευρώ που δίνουν σε εισιτήριο θα παίρνουν ακόμα 1. Η παροχή ισχύει για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 01/09/2021 έως και 30/06/2022.

Η ανακοίνωση:

Τώρα που στην καθημερινότητα όλων, επιστρέφουν σταδιακά κάποιες από τις δραστηριότητες που είχαν λείψει, η AEGEAN διευκολύνει τους νέους να ταξιδέψουν ξανά, «διπλασιάζοντας» την αξία του Freedom Pass, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην εθνική προσπάθεια για επιστροφή στην κανονικότητα μέσω του εμβολιαστικού προγράμματος.

Συγκεκριμένα, για νέους 18 έως 25 ετών που θα έχουν εμβολιασθεί και αποκτήσει Freedom Pass έως τις 31/8/2021, η AEGEAN για κάθε ένα ευρώ που χρησιμοποιείται για την αγορά εισιτηρίου προσθέτει ένα ευρώ ακόμη, διπλασιάζοντας την αξία του. Η παροχή ισχύει για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 01/09/2021 έως και 30/06/2022.

Με αυτό τον τρόπο, η AEGEAN ενισχύει τις δυνατότητες αξιοποίησης του Freedom Pass, στηρίζοντας τους νέους για να σχεδιάσουν με ευκολία και να απολαύσουν το επόμενο ταξίδι τους.

Οι κρατήσεις θα πραγματοποιούνται μέσω του site της AEGEAN ή και τα ταξιδιωτικά γραφεία, ενώ οι λεπτομέρειες για το μηχανισμό υλοποίησης θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της εταιρείας, www.aegeanair.com, μόλις ενεργοποιηθεί η εφαρμογή του Freedom Pass από την πολιτεία.

Καλή επιστροφή... στο ταξίδι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
FREEDOM PASS AEGEAN AIRLINES ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ