Μενού
  • Α-
  • Α+

Η σύλληψη ενός 63χρονου Πολωνού διακινητή ναρκωτικών με το ψευδώνυμο «Μπουλ - Μπουλ» και του 33χρονου γιου και συνεργού του, μετά από επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών και του Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα, αποκάλυψε έναν... θησαυρό της τάξεως των 147.520 ευρώ που ήταν κρυμμένος σε διαμέρισμα επί της οδού Μιχαήλ Βόδα στο κέντρο της Αθήνας.

Πρόκειται για χρήματα που προέρχονται από διακίνηση ναρκωτικών, καθώς το δίδυμο των Πολωνών «έσπρωχνε» στις πιάτσες μία από τις φημισμένες ποικιλίες κατεργασμένης κάνναβης με την ονομασία «Lemon Haze». Ωστόσο, για να ολοκληρωθεί το «παζλ» και η δικογραφία που θα έφτανε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών να είναι πλήρης, έπρεπε να βρεθεί και η «καβάτζα» που η οικογένεια των διακινητών έκρυβε τα ναρκωτικά.

Εκεί τη λύση έδωσε το Τ.Α. Αμαρουσίου, που παρακολουθούσε ήδη διαμέρισμα επί της λεωφόρου Ιωνίας 80, το οποίο είχε νοικιάσει ο «Μπουλ - Μπουλ». Παρουσία εισαγγελέα έγινε έφοδος και εντοπίστηκαν 3.200 γραμμ. κάνναβης, 4.000 γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή σοκολάτας, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και υλικά συσκευασίας των ναρκωτικών! Οι δύο συλληφθέντες κρίθηκαν προφυλακιστέοι με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

 Ακολουθούν φωτογραφίες των δύο συλληφθέντων:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA