Μενού
  • Α-
  • Α+

Μήνυση σε βάρος της συμβούλου γάμου της Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε από το σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά,  Ελένης Μυλωνοπούλου, κατέθεσε η Ένωση Ελλήνων Ψυχολόγων στο τμήμα Περιουσιακών Δικαιωμάτων της ΓΑΔΑ.Υπενθυμίζεται ότι ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων, έχει ζητήσει από την κυρία Ελένη Μυλωνοπούλου, να καταθέσει το πτυχίο ΑΕΙ της και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Μετά δε από καταγγελία της προέδρου του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων Βάσω Μπουκουβάλα έχει διαταχθεί προκαταρκτική έρευνα από την εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών αν έχει τελεστεί από την πλευρά της «ψυχολόγου» το αδίκημα της απάτης κατ’ εξακολούθηση καθώς και αυτό της παραβίασης επαγγελματικής εχεμύθειας.

Η «ψυχολόγος» είχε κληθεί στις 8 Ιουνίου  να καταθέσει στο Τμήμα Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής, σχετικά με την ιδιότητά της, ύστερα από την αμφισβήτηση της από την πρόεδρο του Συλλόγου Ψυχολόγων Βάσω Μπουκουβάλα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA