Μενού
  • Α-
  • Α+

Σάλο έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Εύβοιας η απόφαση ενός ιερέα που τελούσε κηδεία να ανοίξει το φέρετρο θανόντος που είχε διαγνωσθεί με κορονοϊό κι ως εκ τούτου το φέρετρό του ήταν σφραγισμένο και τυλιγμένο με σελοφάν. Ο ιερέας, όχι μόνο άνοιξε το φέρετρο προς έκπληξη όλων, αλλά, φώναζε ότι «κουμάντο κάνω εγώ εδώ» κι ότι «δεν υπάρχει κορονοϊός».

Διαβάστε ακόμη: Μονή Πετράκη: Προφυλακιστέος ο ιερέας που έριξε βιτριόλι στους μητροπολίτες

Ο ιερέας έχει προκαλέσει με παρόμοιες αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ κληθείς να σχολιάσει το συμβάν μιλώντας στην εκπομπή T-Live του Alpha απάντησε ότι δεν είναι αρνητής του κορονοϊού, ωστόσο, η covid-19 «είναι μια γρίπη όπως όλες οι άλλες». Παράλληλα, όταν ρωτήθηκε από την Τατιάνα Στεφανίδου αν θα κάνει το εμβόλιο, εφόσον δεν είναι αρνητής, η απάντησή του ήταν χαρακτηριστική «πλάκα μου κάνετε;», είπε κι έκλεισε τη σύνδεση...

Όπως αναφέρει το eviaZoom.gr, στα τέλη του περασμένου Μαΐου στην Εύβοια ένας ιερέας κήδεψε – χωρίς κανένα προληπτικό μέτρο – έναν 77χρονο που πέθανε από κορονοϊό. Ο ιερέας άνοιξε κανονικά το φέρετρο βγάζοντας και το σελοφάν, λέγοντας στους εργάτες που αντέδρασαν ότι κάνει κουμάντο αυτός και ότι δεν υπάρχει κορονοϊός. «Εγώ θα ανοίξω το φέρετρο, είτε θέλουνε, είτε δεν θέλουνε. Εδώ κάνω κουμάντο εγώ. Δεν υπάρχει κορονοϊός», φώναζε ο ιερέας, όπως καταγγέλλουν οι εργάτες του κοιμητηρίου.

Πάντως, το πιστοποιητικό θανάτου από το Νοσοκομείο Χαλκίδας ανέφερε ξεκάθαρα ότι ο θάνατος του 77χρονου προήλθε από κορoνοϊό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA