Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ., κάνοντας χρήση σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αγρινίου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 49χρονου κληρικού που εμπλέκεται σε υπόθεση παραγωγής και κατοχής υλικού πορνογραφίας ανηλίκων.

Όπως αναφέρει η δικογραφία, πρόκειται για υλικό που συνδέεται με την εκμετάλλευση της ανάγκης ανηλίκου και με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας και ο δράστης είναι πρόσωπο στον οποίο έχουν εμπιστευθεί ανήλικο για να τον επιβλέπει ή να φυλάσσει, έστω και προσωρινά, βιασμού κατά συρροή, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που έχει συμπληρώσει τα 12 έτη αλλά όχι τα 14 έτη κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση, καθώς και κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση

Πρόκειται για τον Δροσοπαναγιώτη Θεόδωρο του Δημοσθένη και της Γιαννούλας, γεννηθέντα στις 29-5-1972 στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας. 

Ο 49χρονος κληρικός είχε συλληφθεί στις 23 Ιουνίου 2021 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, μετά την καταγγελία μίας 27χρονης σήμερα κοπέλας ότι τη βίασε όταν ήταν σε ηλικία 13 ετών, καθώς επίσης και ότι παρενόχλησε σεξουαλικά την αδερφή της (σ.σ. 20 ετών σήμερα) όταν ήταν μόλις 6 ετών! Μετά την καταγγελία των δύο αδερφών, οι αρχές προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι του κληρικού και εντόπισαν στο laptop γυμνές φωτογραφίες του ίδιου και των δύο κοριτσιών όταν εκείνες ήταν ακόμη μικρές.

Ο 49χρονος προφυλακίστηκε στο κατάστημα κράτησης Τριπόλεως, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA