Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Γλυκά Νερά: Εταιρεία προσφέρει 500 ευρώ μηνιαίως μέχρι την ενηλικίωσή της Λυδίας

Πρόκειται για την εταιρεία Recycling Central LTD, η οποία εδρεύει στο Βελεστίνο. Ο επικεφαλής της εταιρείας δεσμεύθηκε να προσφέρει το εν λόγω ποσό κάθε μήνα μέχρι την ενηλικίωση της Λυδίας.

Αστυνομικοί έξω από το σπίτι της 20χρονης στα Γλυκά Νερά (Πηγή: Eurokinissi)
Αστυνομικοί έξω από το σπίτι της 20χρονης στα Γλυκά Νερά (Πηγή: Eurokinissi)

Στο πλευρό της μικρής Λυδίας, της ενός έτους κόρης της δολοφονημένης Κάρολαϊν στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, θα βρεθεί μία τοπική επιχείρηση από τη Μαγνησία, η οποία ανακοίνωσε οτι θα προσφέρει μηνιαίως το ποσό των 500 ευρώ στην οικογένεια για να ενισχύσει οικονομικά την προσπάθεια να μεγαλώσει με τους γονείς της δολοφονημένης μητέρας στην Αλόννησο.

Διαβάστε επίσης: Γλυκά Νερά: Τι δηλώνει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για Καρολάιν και Λυδία

Πρόκειται για την εταιρεία Recycling Central LTD, η οποία εδρεύει στο Βελεστίνο. Ο επικεφαλής της εταιρείας δεσμεύθηκε να προσφέρει το εν λόγω ποσό κάθε μήνα μέχρι την ενηλικίωση της Λυδίας. Ο δικηγόρος της οικογένειας, Θανάσης Χαρμάνης, με αφορμή την δωρεά της εταιρείας δήλωσε:

«Εκ μέρους της οικογένειας της Καρολάιν οφείλω δημόσια να συγχαρώ και να ευχαριστήσω θερμά την Εταιρεία «RECYCLING CENTRAL LTD», με έδρα το Βελεστίνο, για την ευγενική προσφορά των 500 ευρώ μηνιαίως, μέχρι και την ενηλικίωση της μικρής Λυδίας. Πράξη αληθινής ανθρωπιάς με ιδιαίτερη αξία, μετά την απανθρωπιά και τη βία που εισέπραξε στη βρεφική της ηλικία από τον πατέρα της».

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.