Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε ένα διαμέρισμα στου Ζωγράφου συνελήφθη ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, από τους άνδρες της Αντιτρομοκρατικής. Ο επί εννιά μήνες καταζητούμενος βρισκόταν σε ένα σπίτι, στο οποίο τον έκρυβε μια 52χρονη γυναίκα από την Ουκρανία που είχε πάρει ελληνική υπηκοότητα και μάλιστα ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Ηλία Κασιδιάρη το 2019 στον Δημο Αθηναίων. 

Διαβάστε ακόμα: Χρήστος Παππάς: Ο γιος του χουντικού που κατέληξε υπάρχηγός της Χρυσής Αυγής

Το σπίτι στο οποίο τον φιλοξενούσε, τουλάχιστον το τελευταίο διάστημα, ήταν σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στην οδό 28ης Οκτωβρίου στου Ζωγράφου. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως στις παρακάτω φωτογραφίες θα δείτε πως υπήρχε και μία ελληνική σημαία έξω από το διαμέρισμα.

Οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας είχαν την πληροφορία και πραγματοποίησαν έφοδο σε διαμέρισμα στου Ζωγράφου όπου και πέρασαν χειροπέδες στον καταδικασμένο ως υπαρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα και συνέλαβαν τον Χρήστο Παππά την ώρα που έτρωγε, ενώ εκείνος δεν προέβαλλε αντίσταση. Ο Χρήστος Παππάς είδε μπροστά του τους αστυνομικούς με τα όπλα, ενώ μαζί του συνελήφθη - με την κατηγορία της υπόθαλψης - και η 52χρονη Ουκρανή, η οποία τον φιλοξενούσε.

Μετά τη σύλληψη, ο Χρήστος Παππάς οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Αντιτρομοκρατικής, στον 12ο όροφο της ΓΑΔΑ και το επόμενο βήμα είναι να βρεθεί το πρωί της Παρασκευής (2/7) στον Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών, κι από εκεί στις φυλακές Δομοκού καθώς είναι ήδη καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, λόγω της δράσης του στη Χρυσή Αυγή.

Δείτε φωτογραφίες από το διαμέρισμα όπου εντοπίστηκε και συνελήφθη ο Χρήστος Παππάς:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA