Μενού
  • Α-
  • Α+

Εννέα μήνες μετά από την εξαφάνισή του για να αποφύγει τη σύλληψη ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Χρήστος Παππάς, είναι στα χέρια των Αρχών και θα πάρει τον δρόμο για τις φυλακές του Δομοκού. Την ίδια ώρα η γυναίκα που φέρεται να τον έκρυβε στο σπίτι της, βρίσκεται στον εισαγγελέα από το μεσημέρι της Παρασκευής, κατηγορούμενη για υπόθαλψη εγκληματία.

Διαβάστε ακόμη: Ποια είναι η Ουκρανή υποψήφια με τον Κασιδιάρη που έκρυβε τον Παππά στου Ζωγράφου

Η 52χρονη Ιρίνα Κρουσενίτσκα, με καταγωγή από την Ουκρανία, αλλά πολιτογραφημένη Ελληνίδα, είχε σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή καθώς ήταν υποψήφια με τον συνδυασμό για τον Δήμο Αθηναίων, του επίσης καταδικασμένου, Ηλία Κασιδιάρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ίδια, στην προανάκρισή της, φέρεται να υποστήριξε πως «Εγώ ήρθα στην Ελλάδα από την Ουκρανία για να πλύνω σκάλες και τελικά βρέθηκα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος».

Οι Αρχές έφτασαν στο συγκεκριμένο διαμέρισμα στου Ζωγράφου και αφού με ειδικά τεχνικά μέσα επιβεβαίωσαν πως η γυναίκα δεν ήταν μόνη της στο οίκημα, επιχείρησαν και συνέλαβαν τον φυγόποινο καταδικασμένο Χρήστο Παππά.

Δεν είχαν δει ποτέ τον Χρήστο Παππά 

Κάτοικοι από τα γύρω σπίτια μιλώντας στο Reader.gr ανέφεραν πως το μόνο άτομο που είχαν δει να μπαινοβγαίνει μέσα από το σπίτι ήταν η 52χρονη Ουκρανή, η οποία και συνελήφθη μαζί του. Όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά την έβλεπαν συνέχεια όταν έβγαζε το σκυλί έξω, ή πήγαινε για ψώνια ή για να πετάξει τα σκουπίδια. Η ίδια είχε πάρει ελληνική υπηκοότητα και υπέθαλπε τον καταδικασμένο Χρήστο Παππά. Χαρακτηριστικό είναι ότι ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Ηλία Κασιδιάρη το 2019 στον Δήμο Αθηναίων πράγμα το οποίο μαρτυρά τους στενούς δεσμούς που είχε με την Χρυσή Αυγή. Εάν κοιτάξει κάποιος το χάρτη θα διαπιστώσει ότι το στέλεχος της Χρυσής Αυγής δεν βρισκόταν πολλά χιλιόμετρα μακριά από την ΓΑΔΑ, εκεί δηλαδή που δεν περίμενε κανείς ότι θα είναι και ίσως για αυτόν τον λόγο οι αστυνομικοί δεν είχαν καταφέρει να τον εντοπίσουν.

https://www.youtube.com/watch?v=klRMlSZH-P8
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA