Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάστηκε στην εκπομπή του Μega «LIVE NEWS», φαίνεται ένα όχημα να παραβιάζει στοπ και να πέφτει με ταχύτητα πάνω στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 30χρονος, τον εγκατέλειψε αβοήθητο και χάθηκε στα στενά του Νέου Ηρακλείου. Μία ημέρα μετά, το ίδιο αυτοκίνητο, σύμφωνα με μάρτυρες, εντοπίστηκε στη Λεωφόρο Συγγρού.

Διαβάστε ακόμη: Κεφαλονιά: Συγκλονισμένο το νησί από το τραγικό δυστύχημα με το νεαρό ζευγάρι και τον ηλικιωμένο

Μάλιστα στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται το χτύπημα από τη σύγκρουση. Είναι μπροστά δεξιά, κοντά στη ρόδα, ενώ όπως διακρίνεται ο οδηγός του οχήματος το κυκλοφορεί με τη ρεζέρβα σε κεντρική λεωφόρο της Αθήνας. Κάμερες από καταστήματα κοντά στη συμβολή των οδών Αυγής και Κολοκοτρώνη στο Νέο Ηράκλειο, «έπιασαν» το αυτοκίνητο δευτερόλεπτα μετά το τροχαίο, το οποίο άφησε το αυτοκίνητο του 30χρονου «κολλημένο» πάνω στον τοίχο εκεί όπου κατέληξε μετά τη σύγκρουση.

«Σ’ εκείνο το στενό υπάρχει ένα στοπ στο οποίο ο κύριος ο οποίος τράκαρε τον Σταύρο δεν το είδε, πέρασε με μεγάλη ταχύτητα, τον χτύπησε και μετά τον παράτησε. Ήταν ένα Golf MK5 του 2005 πρέπει να είναι το μοντέλο, ασημένιο με εξάτμιση και μαύρη ζάντα. Το τρακάρισμά του είναι πάνω από τη ρόδα του στη μπροστινή δεξιά μεριά», σημειώνει συγγενής του θύματος.

Παραμένει στο νοσοκομείο ο 30χρονος

Ο 30χρονος άνδρας που βγήκε αιμόφυρτος από το αυτοκίνητό του κσι παραμένει στο νοσοκομείο. Η εικόνα μέσα από τη καμπίνα του οχήματος, μαρτυρά την σφοδρότητα του ατυχήματος. Ανοιχτοί αερόσακοι, λαμαρίνες σκόρπιες στον δρόμο, το στοπ που παραβιάστηκε καρφωμένο στη σμπαραλιασμένη μηχανή του αυτοκινήτου, σημάδια στην άσφαλτο από την τρελή πορεία που κατέγραψε το όχημα που παρέσυρε ο ασυνείδητος οδηγός.  Ήταν μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Τετάρτης.

«Είχαμε δώσει ραντεβού μετά στο σπίτι. Ξεκίνησα εγώ νωρίτερα απ’ αυτόν και τον περίμενα κάτω από την είσοδο, δεν ερχότανε μέχρι που με πήρε τηλέφωνο λοιπόν και μου είπε «"Πέτρο μ’ έχουνε τρακάρει άσχημα". Πήρα τον δρόμο από την αρχή μέχρι που είδα το αμάξι του κολλημένο σ’ ένα τοίχο… διαλυμένο, τελείως διαλυμένο μπροστά δηλαδή και τον Σταύρο σωριασμένο στο έδαφος να έχει γύρω γύρω κόσμο. Προσπάθησα να του μιλήσω, ήταν λίγο ταραγμένος, είχε τις αισθήσεις του αλλά δεν μπορούσε, δεν τα θυμότανε όλα».

Ο 30χρονος οδηγός, θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη, νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό. Σύμφωνα με τους συγγενείς του, φέρει βαρύτατους τραυματισμούς και κατάγματα στον αυχένα.

«Νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, έχει δύο κατάγματα στον αυχένα. Ψάχνουνε να δουν ποιο είναι το πρόβλημα γιατί το ένα του χέρι… κάτι δεν πάει καλά στο ένα του χέρι, δηλαδή δεν νιώθει τα δάκτυλά του, δεν μπορεί να σφίξει το χέρι του, δεν μπορεί να κουνήσει καλά το χέρι του. Κινήσαμε λίγο τη διαδικασία στα social, ανταποκρίθηκε πολύ ο κόσμος. Το αμάξι το έχουμε πετύχει σε πολλές κάμερες να κυκλοφορεί στο Ηράκλειο. Εμείς πήγαμε να δούμε κάμερες, εμείς κινήσαμε τον κόσμο, εμείς παίρνουμε την αστυνομία τηλέφωνο δεν  μας παίρνουν εκείνοι».

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που έχουν στη διάθεσή τους οι συγγενείς του, υπήρχαν αυτόπτες που επιβεβαίωσαν το πώς έγινε το τροχαίο, αλλά και το ότι ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου επέλεξε αμέσως μετά τη σύγκρουση να εγκαταλείψει το σημείο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA