Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Περιφέρεια Κρήτης: «Κάνε εμβόλιο για να μην ξαναδούμε τον Χαρδαλιά στην τηλεόραση»

Στο σποτ της Περιφέρειας Κρήτης ένας εγγόνος χρησιμοποιεί μία σειρά από επιχειρήματα για να πείσει τη γιαγιά του να «τσιμπηθεί»

Σποτ Περιφέρειας Κρήτης
Σποτ Περιφέρειας Κρήτης

Με ένα νέο βίντεο η Περιφέρεια Κρήτης, συνεχίζει την καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, προκειμένου να προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού της Κρήτης.

Διαβάστε ακόμη: Εμβολιασμός εφήβων: Πότε αναμένεται η έγκριση της Επιτροπής

Στο βίντεο πρωταγωνιστεί ένα μικρό παιδί που προσπαθεί να πείσει την γιαγιά του να πάει να εμβολιαστεί. Μεταξύ των επιχειρημάτων που παραθέτει είναι πως «δεν θα ξαναδούμε τον Χαρδαλιά στην τηλεόραση».

Όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, ύστερα από την εμφάνιση κρουσμάτων της μετάλλαξης «Δέλτα» στην Κρήτη, «αυτό που προέχει είναι να ενταθούν οι ρυθμοί του εμβολιαστικού προγράμματος. Δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού. Η διασπορά της μετάλλαξης «Δέλτα» εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους για την υγεία του πληθυσμού, για το σύστημα υγείας, για τη συνέχιση των οικονομικών και παραγωγικών δραστηριοτήτων στο νησί μας.

Όσοι περισσότεροι συνάνθρωποί μας εμβολιαστούν άμεσα, τόσο γρηγορότερα θα κάνουμε το άλμα προς την ελευθερία. Ως Περιφέρεια Κρήτης, απευθύνουμε έκκληση σε όλες και όλους. Το εμβόλιο αποτελεί την ισχυρότερη ασπίδα απέναντι στον Covid-19. Αυτήν την κατάκτηση της επιστήμης, οφείλουμε να την αξιοποιήσουμε. Το ραντεβού για τον εμβολιασμό είναι ραντεβού με τη ζωή μας».

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS
#εμβολιασμός #Κορονοϊός #Κρήτη