Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνελήφθη το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (02-07-2021) στην Σπάρτη, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης πληροφορίας και συστηματικής αστυνομικής έρευνας ένας 50χρονος επιχειρηματίας για παράβαση των νομοθεσιών για ναρκωτικά και όπλα.

Διαβάστε ακόμη: Επιχείρηση «Καθαρά ποτά»: Εντοπίστηκαν 54 τόνοι νοθευμένου αλκοόλ σε 48 ώρες

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί σε γενόμενο έλεγχο που ενήργησαν σε φορτηγάκι, το οποίο οδηγούσε, βρέθηκε να κατέχει ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 100,6 γραμμαρίων, ένα τέιζερ και το χρηματικό ποσό των τριών χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Επίσης, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 72 φυσίγγια πυροβόλων όπλων, διαφόρων διαμετρημάτων. Όπως διαπιστώθηκε ο 50χρονος είναι και αθλητικός παράγοντας με έντονη ενασχόληση στο ποδόσφαιρο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA