Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονιστική είναι η ανάρτηση της αδερφής της Έρρικας Πρεζεκάκου, για την κόρη της η οποία τελικά δεν τα κατάφερε και «έφυγε» από τη ζωή από παιδικό καρκίνο.

Διαβάστε ακόμη: Απέραντη θλίψη: Εφυγε από τη ζωή η μικρή Αναστασία, ανιψιά της Ερρικας Πρεζεράκου

Η θλίψη είναι μεγάλη για τους γονείς της 7χρονης Αναστασίας, οι οποίοι κάνουν κουράγιο και προσπαθούν να αντέξουν την απώλεια του παιδιού τους το οποίο «έφυγε» νωρίς. H μητέρα της, Ξένια Πρεζεράκου πόσταρε μια συγκινητική ανάρτηση στο facebook στην οποία ανέφερε τα εξής:

«Ποιο ριζικό με στοίχειωσε ποια μαύρη γενιάς κατάρα να χάσω τον πατέρα μου να χάσω το παιδί μου; Κλαίνε οι κάμποι τα βουνά κλαίνε όλοι οι άνθρωποι, νιώθετε τον πόνο μας μαζί και την αγάπη. Αγάπη απεριόριστη μα τσίμπησε το αδράχτι… Θα μείνει αιώνια ξαπλωτή μιας μάγισσας κατάρα. Ξυπνά νεραιδούλα μου, ξυπνά γλυκό μου πλάσμα να λάμψει πάλι ο ουρανός να ανθίσουν τα λουλούδια . Όλη η πλάση σκοτεινή μαζί με την καρδιά μου με τον Ηλία πλάι μου, μα σκίζεται η καρδιά μου. Καλό ταξίδι αστέρι μου .. Σε αγαπάμε πολύ.»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA