Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Ηρακλείου ένας 13χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Οπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, ο ανήλικος βρέθηκε το Σάββατο από οικείους και φίλους του σε άσχημη κατάσταση κι αμέσως ενημερώθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο που εφημέρευε. Το παιδί παραμένει στο νοσηλευτικό ίδρυμα μέχρι και σήμερα. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης σημειώνουν ότι αν και όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ήταν σε άσχημη κατάσταση, ωστόσο οι γιατροί κατάφεραν να την ανατρέψουν και το παιδί να διαφύγει τον κίνδυνο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κανείς από τους συγγενείς του δεν ενημέρωσε το αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου διαμένει, κάτι που έγινε από τους γιατρούς οι οποίοι και ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ, η οποία σχηματίζει δικογραφία για την υπόθεση. Για τις ακριβείς συνθήκες διαβίωσης του 13χρονου έχει ενημερωθεί και η Πρόνοια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA