Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε τραγωδία κατέληξε το θρίλερ που εξελισσόταν στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης. Ο 81χρονος συγγραφέας πυροβολούσε σε ταράτσα πολυκατοικίας και έβαλε φωτιά στο σπίτι του προκειμένου να αυτοκτονήσει, αφού δεν μπορούσε να διαχειριστεί το γεγονός ότι είχε πάθει εγκεφαλικό και δεν μπορούσε να γράψει, σύμφωνα με κοντινά του πρόσωπα. 

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο άνδρας που φέρεται να έβαλε φωτιά στο σπίτι του - Ακούστηκαν και πυροβολισμοί

Ο επιστήθιος φίλος του συγγραφέα, Θεοφάνης Βροχίδης, περιγράφει ότι σήμερα Δευτέρα (5/7) στις 8 το πρωί έλαβε δύο email από τον 81χρονο που του εξηγούσε τις προθέσεις του. «Μου είπε έλα εδώ να τραβάς βίντεο γιατί θα γίνει πανηγύρι μεγάλο», αναφέρει ο κ. Βροχίδης στο grtimes.gr. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο 81χρονος είχε δυσκολίες στην καθημερινότητά του αφού τον τελευταίο καιρό είχε πάθει εγκεφαλικό και ως συνέπεια δε μπορούσε να γράψει γρήγορα στον υπολογιστή και ως συγγραφέας αυτό ήταν πλήγμα.

Σύμφωνα με τον κ. Βροχίδη, πριν 15 ημέρες του έστειλε ξανά επιστολή και του παρέδωσε κάποια από τα πράγματά του. «Είδε τους αστυνομικούς και τους είπε πως δε πρόκειται να τους ανοίξει. Βγήκε στην ταράτσα και έριξε με την καραμπίνα μερικές βολές στον αέρα για να μαζέψει κόσμο προφανώς. Πέταξε 4-5 βιβλία. Στη συνέχεια μου είπε “Φάνη απομακρύνσου”, ακούσαμε μια έκρηξη πήρε φωτιά ο χώρος και δεν τον είδα έκτακτο. Πολύ πιθανός να πυροβολήθηκε και μετά να κάηκε», είπε ο κ. Βροχίδης. 

Ο 81χρονος απειλούσε να αυτοκτονήσει, πυροβολούσε και έβαλε φωτιά στο δώμα το οποίο διέμενε στην περιοχή της Ηλιούπολης στην οδό Κ. Κωνσταντινίδη. Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο τον εντόπισαν απανθρακωμένο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA