Μενού
  • Α-
  • Α+

Για έκτη ημέρα συνεχίζεται ο αγώνας ζωής της 27χρονης από την Κέρκυρα που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών από την προηγούμενη Τετάρτη 30 Ιουνίου, ύστερα από τον εμβολιασμός της με το εμβόλιο Johnson & Johnson.

Διαβάστε επίσης: Εμβολιασμός εφήβων: Ξεκινούν από την επόμενη εβδομάδα τα εμβόλια για τα παιδιά 15 έως 17 ετών

Όπως σημειώνει μιλώντας στο tempo24.news o καθηγητής Αιματολογίας του ΠΓΝΠ, Αργύρης Συμεωνίδης, η κατάσταση της υγείας της είναι «σταθερά κρίσιμη» και συνεχίζει: «Παρόλα αυτά έχουμε ενθαρρυντικές ενδείξεις για την αποσωλήνωσή της τις επόμενες ημέρες».

Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί τόσο στην Πάτρα όσο και στην Κέρκυρα έχουν κάνει τιτάνιες προσπάθειες για τη σταθεροποίηση της κατάστασης της υγείας της 27χρονης. Η 27χρονη εμβολιάστηκε με το εμβόλιο της Johnson & Johnson όταν λίγες ημέρες μετά εμφάνισε συμπτώματα παράλυσης, κόπωσης και αδυναμίας κίνησης.

Άμεσα οι οικείοι της τη μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας. Αφού οι γιατροί τη σταθεροποίησαν αποφάσισαν τη διακομιδή της στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Από την προηγούμενη Τετάρτη νοσηλεύεται στην Πάτρα και στην Αιματολογική Κλινική, καθώς αντιμετωπίζει εκτεταμένη θρόμβωση κοιλιακών αγγείων, μια επιπλοκή ιδιαιτέρως σπάνια, τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.