Μενού
  • Α-
  • Α+

Να προταχθεί η κοινή λογική και να χρησιμοποιείται η μάσκα σε ολους τους εξωτερικούς χώρους που έχει συγχρωτισμό, αφού ο κορονοϊός δεν υποχωρεί, ζήτησε η παιδίατρος – λοιμωξιολόγος Βάνα Παπαευαγγέλου, μιλώντας στο Mega.

Διαβάστε ακόμη: «Βόμβα» Σύψα για νέο lockdown - Καμπανάκι για τη χαλάρωση με τις μάσκες 

«Mας κατηγορούν ότι είπαμε απο πολύ νωρίς να βγει η μάσκα. Δεν συμφωνώ με αυτό, θεωρώ ότι πολύ σωστά είπαμε πως μπορούμε αν περπατάμε μόνοι μας στο πεζοδρόμιο να βγάλουμε τη μάσκα» είπε η κυρία Παπαευαγγέλου.

«Το συζητήσαμε στην Επιτροπή και πάντα ρωτάω και τα άλλα μέλη της επιτροπής για να υπάρχει κοινή γραμμή» διευκρίνισε και πρόσθεσε: «Δεν είπαμε να βγει η μάσκα στους εξωτερικούς χώρους, είπαμε συνιστούμε η μάσκα πρεπει να παραμείνει γιατί ο ιός είναι εδώ, αλλά μπορεί να βγει αν δεν έχουμε συγχρωτισμό. Δηλαδή τι λεει η απλή λογική; μπορούμε να βγάλουμε τη μάσκα αν περπατάμε σε ένα πεζρόμιο μόνοι μας». Η Βάνα Παπαευαγγέλου ανέφερε ότι η αύξηση των κρουσμάτων δεν οφείλεται μόνο στη μεταδοτικότητα της μετάλλαξης Δέλτα αλλά και και στην αλλάγή της συμπεριφοράς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA