Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα απίστευτο περιστατικό κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου Κρήτης ένας 46χρονος που ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγο υπαλλήλου του. 

Διαβάστε ακόμη: Ζωγράφου: Καρέ καρέ η επίθεση με μαχαίρι σε περαστικούς - Βίντεο ντοκουμέντο

Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο 46χρονος κατήγγειλε πως ξυλοκοπήθηκε από τον 45χρονο σύζυγο της εργαζόμενης που απασχολεί στην επιχείρησή τους, καθώς τον κατηγορούσε πως είχε σχέσεις μαζί της. Μάλιστα του ζήτησε να την απολύσει καταβάλλοντας εκτός από τα νόμιμα χρήματα που δικαιούται ως αποζημίωση και έξτρα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ο 46χρονος που δεχόταν πίεση για την καταβολή των χρημάτων μη αντέχοντας αυτή την κατάσταση και μετά τον ξυλοδαρμό του, πέρασε το κατώφλι του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου υποβάλλοντας μήνυση στο ζευγάρι και δείχνοντας στους αστυνομικούς τα μηνύματα που του είχαν στείλει και που είχαν κυρίως να κάνουν με την χρηματική τους απαίτηση. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν την γυναίκα, ηλικίας 43 ετών και να την συλλάβουν ενώ αναζητούν τον 45χρονο σύζυγο της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA