Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια γυναίκα από το περιβάλλον του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του καθ' ομολογίαν δολοφόνου στα Γλυκά Νερά, φαίνεται πως ερευνούσαν οι συγγενείς της Καρολάιν. Με τη γυναίκα αυτή, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φαίνεται ότι είχε κάποια σύνδεση, χωρίς να διευκρινίζεται η φύση αυτής. Σύμφωνα με το Mega, πρόκειται για γυναίκα πανω - κάτω 40 ετών, ωστόσο σε επικοινωνία που είχε το κανάλι με το δικηγόρο της, δόθηκε η απάντηση ότι «η οποιαδήποτε γνωριμία τους, δεν έχει σχέση με την υπόθεση της δολοφονίας».

Διαβάστε ακόμα: Γλυκά Νερά: Φήμες, ψίθυροι και έρευνες - Τι ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Με βάση τα ίδια στοιχεία, από την έρευνα της Αστυνομίας, δεν προέκυψε από τα κινητά τους κάποιο στοιχείο ψηφιακής επαφής.

Τι διαδίδει σε συζητήσεις ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος πιλότος αναφέρει σε συζητήσεις μέσα στη φυλακή ότι υπήρχαν οικονομικές διαφορές και η δολοφονία της Καρολάιν μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, έγινε από αγνώστους για εκδίκηση. «Δεν γνωρίζετε τι ακριβως έχει γίνει« φέρεται να λεει συχνά.

Τι ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Την... πεπατημένη «follow the money» χρησιμοποιεί η Ασφάλεια για να διαπιστώσει εάν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εμπλέκονταν σε έκνομες δραστηριότητες. Η ΕΛ.ΑΣ. τηρεί σιγήν ιχθύος για τα δημοσιεύματα των βρετανικών ΜΜΕ που παρουσιάζου διάφορα σενάρια για τον πιλότο και ακολουθεί τη αφορά τη μέθοδο follow the money», προσπαθώντας να ανακαλύψεις τις πηγές των εσόδων του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που του επέτρεπαν να διάγει έναν πολυτελή βίο. Πρόκειται, πάντως, για μία διεργασία που δεν είναι εύκολη και φυσικά χρειάζεται χρόνος για να μπορέσει να στοιχειοθετηθεί (σ.σ.: εάν φυσικά υπάρχει) κάποια έκνομη δραστηριότητα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA