Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα νέο περιστατικό με απόπειρα βιασμού στην Αθήνα κατήγγειλε 21χρονη κοπέλα, που δέχθηκε επίθεση στην περιοχή του Ζωγράφου από άνδρα που την πλησίασε και αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Διαβάστε ακόμη: Δημήτρης Λιγνάδης: Στον ανακριτή για δύο ακόμα καταγγελίες για βιασμό

Η 21χρονη βγήκε από το σπίτι της στη 1 τα ξημερώματα στις 6 Ιουλίου ώστε να πάει σε ένα μίνι μάρκετ που λειτουργεί όλο το 24ώρο.

Στη διαδρομή, όπως μεταδόθηκε, αντιλήφθηκε πως βρισκόταν δίπλα της ένα άνδρας γύρω στο 1μ70. Όπως κατήγγειλε, την πλησίασε, την άρπαξε και αποπειράθηκε να τη βιάσει. Έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα της προσπαθώντας να πιάσει τα γεννητικά της όργανα. Μάλιστα την έριξε κάτω στην προσπάθειά του.

Η κοπέλα αντιστάθηκε και κατάφερε να ξεφύγει, ωστόσο δεν είναι το πρώτο περιστατικό που καταγγέλλεται στην περιοχή καθώς έχουν γίνει και άλλες απόπειρες βιασμού.

Όπως ανέφερε η 21χρονη, είχε μελαμψά χαρακτηριστικά ενώ ήταν ντυμένος με μαύρα ρούχα και φορούσε και μαύρη μάσκα στο πρόσωπο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA