Μενού
  • Α-
  • Α+

Το δρόμο για τη φυλακή παίρνει ο 57χρονος κατηγορούμενος για την αρπαγή και τη σωματεμπορία 17χρονης που είχε εξαφανιστεί στις αρχές Ιουνίου από την περιοχή του Χαϊδαιρου.

Διαβάστε ακόμη: Χαϊδάρι - εξαφάνιση 17χρονης: Συγκλονίζει η κατάθεσή της για τον μαστροπό της

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 57χρονος αρνήθηκε ότι άρπαξε και εξέδιδε με τη βία την κοπέλα. Φέρεται να ανέφερε ότι η 17χρονη του είπε ότι είναι 20 ετών και μάλιστα ισχυρίστηκε πως του έδειξε και πλαστή ταυτότητα με την ψεύδη ηλικία. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του η ίδια η κοπέλα του ζήτησε να εκδίδεται κατόπιν αμοιβής. Η καταγγέλουσα φέρεται να το έσκασε από το Σπιτι του Χαμόγελου του Παιδιού όπου φιλοξενούνταν στο Χαϊδάρι.

Πώς την εξέδιδε 

Στην κατάθεσή της η Αμάντα περιγράφει πώς ο 57χρονος μαστροπός της ασκούσε ψυχολογικό εκβιασμό, αφού της έλεγε ότι της παρέχει στέγη και φαγητό αλλά αυτή δεν δίνει τίποτα ως αντάλλαγμα. Έτσι λοιπόν την έπεισε να πηγαίνει σε «ροζ» ραντεβού που της έκλεινε με διάφορους πελάτες μέσω του διαδικτύου. Μάλιστα οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι της έφτιαξε και πλαστή ταυτότητα στην οποία παρουσιαζόταν ότι είναι 22 χρονών.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αξιοποίησαν πληροφορίες που είχαν, εντόπισαν αγγελία με φωτογραφίες της ανήλικης σε «ροζ» ιστοσελίδα και έκλεισαν ραντεβού ως δήθεν «πελάτες». Όταν εμφανίστηκαν στο ραντεβού η Αμάντα και ο Αλβανός κακοποιός, οι αστυνομικοί αποκάλυψαν την ταυτότητα τους και πέρασαν χειροπέδες στον μαστροπό, ενώ οδήγησαν την ανήλικη στη ΓΑΔΑ. Μάλιστα, έγινε και έρευνα στο διαμέρισμα όπου η 17χρονη κρατούνταν «αιχμάλωτη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA