ΚΟΙΝΩΝΙΑ
09/07/2021 07:50

Πανελλήνιες εξετάσεις: Στις 13:00 ανακοινώνονται οι βαθμολογίες - Ενημέρωση και με SMS

Σήμερα το μεσημέρι στη 1 θα αναρτηθούν οι βαθμολογίες των υποψηφίων στις πανελλήνιες εξετάσεις, σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας

Πανελλήνιες εξετάσεις: Στις 13:00 ανακοινώνονται οι βαθμολογίες - Ενημέρωση και με SMS
Πηγή: Eurokinissi
Ανάγνωση:

Η ώρα για τις βαθμολογίες για τους υποψήφιους στις πανελλήνιες εξετάσεις έφτασε, καθώς στη 1 μετά το μεσημέρι θα αναρτηθούν σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας.

Διαβάστε ακόμη: Αντιδράσεις για το θέμα της ομοφυλοφιλίας στις φετινές Πανελλαδικές - Κεραμέως στο Reader: «Θα το διορθώσουμε»

Περισσότεροι από 100.000 υποψήφιοι συμμετείχαν φέτος στις πανελλήνιες εξετάσεις και το μεσημέρι θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα βαθμολογικά τους στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα, καθώς μόνο αυτά θα αναρτηθούν μαζί με τον κωδικό του κάθε υποψηφίου.

Ταυτόχρονα, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Φέτος για πρώτη φορά οι υποψήφιοι μπορούν να λάβουν τη βαθμολογία τους και με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον το έχουν ήδη αιτηθεί στην ειδική εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης Δημόσιας Διοίκησης gov.gr.

Επισημαίνεται ότι το νέο κανάλι της ενημέρωσης μέσω κινητού τηλεφώνου λειτουργεί ανεξάρτητα από την ανάρτηση των αποτελεσμάτων στις σχολικές μονάδες, η οποία θα πραγματοποιηθεί και φέτος κανονικά καθώς και στην εφαρμογή του ΥΠΑΙΘ results.it.minedu.gov.gr.

Θα ακολουθήσει νεότερο δελτίο τύπου για την ανακοίνωση αποτελεσμάτων στα ειδικά μαθήματα πανελλαδικών εξετάσεων 2021, καθώς και για την έναρξη συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού Δελτίου.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την ημέρα λειτουργίας των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ για την ανάρτηση της βαθμολογίας οι υποψήφιοι που δεν έχουν αποκτήσει κωδικό ασφαλείας (password) για το Μηχανογραφικό Δελτίο, θα μπορούν εκείνη την ημέρα να ζητήσουν να τους αποδοθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΑ ΛΥΚΕΙΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ