Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής μετά τις πληροφορίες που ανέκυψαν ότι ο δράστης της επίθεσης με ματσέτα στην περιοχή του Ζωγράφου το πρωί της Τετάρτης (7/7) ήταν νοσηλευόμενος του νοσοκομείου, που είχε αποδράσει.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του ΨΝΑ αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι η απόδραση του δράστη είχε δηλωθεί αυθημερόν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, όπως προκύπτει από το σήμα απόδρασης. Παράλληλα, μετά την παρέλευση τριών και πλέον μηνών, εκδόθηκε στον δράστη υποχρεωτικό εξιτήριο, καθώς έτσι προβλέπεται με βάση τον νόμο.

Στην επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης του ΨΝΑ, σημειώνεται ότι η οικογένεια του δράστη είχε ενημερωθεί για την απόδραση του. Τέλος, το ΨΝΑ υπογραμμίζει ότι οτιδήποτε άλλο αναφέρεται σχετικά με την απόδραση του δράστη από το νοσοκομείο είναι «ανακριβές» και «δεν επιβεβαιώνεται».

Υπενθυμίζεται ότι ο 54χρονος άνδρας με ψυχολογικά προβλήματα είχε επιτεθεί σε τέσσερα άτομα με ματσέτα και τραυμάτισε σοβαρά τουλάχιστον έναν, ενώ στη συνέχεια συνελήφθη από την αστυνομία.

Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με ματσέτα στου Ζωγράφου

Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με ματσέτα σε τέσσερις περαστικούς στην οδό Κουσίδου 53 στου Ζωγράφου. Στο βίντεο ντοκουμέντο που δημοσίευσε το lawandorder.gr, ο 54χρονος φαίνεται να φτάνει έξω από έναν φούρνο στου Ζωγράφου και με μαχαίρι να τραυματίζει τον ιδιοκτήτη, ο οποίος πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος. Ο 54χρονος συνεχίζει την επίθεση με μαχαίρι στον ιδιοκτήτη του φούρνου με τον φίλο του να προσπαθεί να τον απομακρύνει αλλά να δέχεται κι εκείνος επίθεση. 

Αμέσως, μετά ο δράστης επιτίθεται σε τρία ακόμη άτομα στου Ζωγράφου και οι γείτονες ειδοποιούν τους αστυνομικούς που φτάνουν στο σημείο και προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες. Ο 54χρονος, μετά την επίθεση με ματσέτα , ταμπουρώθηκε στο σπίτι του και φέρεται να έκοψε τις φλέβες του. Άμεσα στο σημείο έφτασε η Αστυνομία που τον συνέλαβε. Ο 54χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA