Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά με συμμορίες ανηλίκων που βάζουν στο στόχαστρο άλλους ανηλίκους και με σωματική βία ή απειλή με μαχαίρια τους αρπάζουν το χαρτζιλίκι και το κινητό τηλέφωνο. Το πιο πρόσφατο περιστατικό καταγράφηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην οδό Παπαναστασίου στην Ηλιούπολη, με θύμα έναν 16χρονο μαθητή και δράστες έναν 17χρονο, έναν 13χρονο κι έναν 11χρονο. Η «άγουρη συμμορία», με την απειλή μαχαιριών, απαίτησε από τον 16χρονο να τους δώσει όσα χρήματα είχε πάνω του καθώς και το κινητό του τηλέφωνο, όπως και έκανε παρά το γεγονός ότι αρχικά επιχείρησε να αντισταθεί. 

Διαβάστε ακόμηΘεσσαλονίκη: Μαέστρος καταδικάστηκε με φυλάκιση για σεξουαλική παρενόχληση σε δύο ανηλίκου

Τελικά, το απόγευμα της Πέμπτης ο 16χρονος μαθητής έπεσε τυχαία πάνω στα άτομα που την προηγούμενη ημέρα τον είχαν ληστέψει, με ψυχραιμία κάλεσε το 100 και σε ελάχιστα λεπτά αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ηλιούπολης τους τρεις ανήλικους. Πάνω τους βρέθηκαν και δύο μαχαίρια (σ.σ. η φωτογραφία που παρουσιάζει το Reader) ενώ επεστράφη το κινητό τηλέφωνο στον μαθητή. 

Σε βάρος των ανήλικων σχηματίστηκε δικογραφία, με τον 11χρονο να αφήνεται ελεύθερος χωρίς να χρειαστεί πρώτα να περάσει την πόρτα του Εισαγγελέα Ανηλίκων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA