Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε καταγγελία εις βάρους ενός αστυνομικού στο επάγγελμα, με τον οποίο είχε σχέση που φέρεται να τη χτυπούσε, να την εξέδιδε και να την κρατούσε αιχμάλωτη σε σπίτι, προχώρησε μία 18χρονη στην Ηλιούπολη.

Διαβάστε επίσης: Θρίλερ με την εξαφάνιση δύο νεαρών γυναικών από την Κίνα στο Μεταξουργείο

Η κοπέλα φέρεται να διέφυγε το Σάββατο, 10 Ιουλίου, από το διαμέρισμα και να κατέφυγε σε γειτονική καφετέρια. Εκεί κατήγγειλε σε εργαζόμενη του καφέ ότι είναι θύμα trafficking και ξυλοδαρμού και κινδυνεύει. Οι νεαρές κατέφυγαν στο Α.Τ. Ηλιούπολης, όπου εκεί κατέθεσαν τις καταγγελίες και συγκεκριμένα τον ξυλοδαρμό και το trafficking, ενώ κατήγγειλαν και βιασμό

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η 18χρονη καταγγέλλει ότι αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι της και ότι ο πρώην αστυνομικός τη βρήκε. Σύμφωνα με την καταγγελία της και με τα όσα η ίδια περιγράφει μέχρι αυτήν τη στιγμή την εξέδιδε και την κρατούσε φυλακισμένη. Τέλος να αναφερθεί ότι την καταγγελία διερευνούν οι Εσωτερικές Υποθέσεις και δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη μέχρι στιγμής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA