Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγγέλθηκε και αφορά μία άγρια επίθεση που δέχθηκε ένας άνδρας σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου στην Κρήτη. Ολα συνέβησαν χθες Σάββατο (10/7) όταν ένας άνδρας μαζί με την σύζυγό του και το ανήλικο παιδί του κινούνταν με το όχημά του σε δρόμο του δήμου Μινώα Πεδιάδος.

Κάποια στιγμή συνάντησαν ένα όχημα μπροστά τους και το προσπέρασαν. Αυτό όμως φαίνεται πως ήταν λάθος καθώς οι δύο άνδρες που βρίσκονταν μέσα στο ΙΧ εκνευρίστηκαν, ανέπτυξαν ταχύτητα, και μπήκαν μπροστά από το όχημα της οικογένειας σταματώντας το.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το cretapost.gr, δεν δίστασαν να επιτεθούν στον άνδρα και να τον ξυλοκοπήσουν άγρια προκαλώντας του σωματικές βλάβες μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου του και του ανήλικου παιδιού του.Μετά την επίθεση οι δύο δράστες έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο κέντρο υγείας.

Το απίστευτο περιστατικό καταγγέλθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Αστυνομία από την σύζυγό του. Οι αρχές ερευνούν το περιστατικό αναζητώντας τους δράστες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA