Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Φάνης Χριστοδούλου είχε σοβαρό ατύχημα με τη μηχανή του στην Πάρο και διακομίζεται εσπευσμένα στην Αθήνα. Ο «μπέμπης» του ελληνικού μπάσκετ, φέρεται να ενεπλάκη σε τροχαίο στον περιφερειακό δρόμο, στη Νάουσα της Πάρου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο παλαίμαχος διεθνής μπασκετμπολίστας, τραυματίστηκε ενώ κινούνταν με τη μηχανή του κι έκανε κίνηση για να αποφύγει διερχόμενο ΙΧ με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού όπου εκεί διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύματα στο γόνατο και στον ώμο, αλλά και κάποια χτυπήματα στο κεφάλι, τα οποία προφανώς είναι και πιο ανησυχητικά και γι αυτό κρίθηκε σκόπιμο να διακομισθεί σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας.

Ο Φάνης Χριστοδούλου είχε ταλαιπωρηθεί με την υγεία του -ξανά- τον Νοέμβριο του 2020 όταν χρειάστηκε να διακομισθεί από την Πάρο στη Σύρο και να νοσηλευτεί, μετά από ενοχλήσεις στην καρδιά, οι οποίες τελικά δεν ήταν κάτι σοβαρό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA