Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία βρέθηκε το πρωί η 19χρονη κοπέλα, η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον 39χρονο αστυνομικό, ο οποίος την κρατούσε, παρά τη θέλησή της, μέσα στο ισόγειο διαμέρισμα της Ηλιούπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι η νεαρή κοπέλα έφερε κάποιες εκχυμώσεις στο σώμα της, οι οποίες όμως δεν ήταν πρόσφατες και έδειχναν ότι τα όποια χτυπήματα είχε δεχτεί ήταν το προηγούμενο χρονικό διάστημα.  

Διαβάστε ακόμη: Ηλιούπολη: Το σπίτι-κολαστήριο του αστυνομικού που εξέδιδε την 19χρονη και ο τρίτος ύποπτος με το γκρι αυτοκίνητο

Ηλιούπολη: Τι καταγγέλλει η δικηγόρος της 19χρονης

Την ίδια ώρα, η δικηγόρος της 19χρονης, Αντωνία Λεγάκη, μιλώντας στο OPEN TV, προχώρησε σε απίστευτες περιγραφές για τη φρίκη που περνούσε η 19χρονη στην Ηλιούπολη στα χέρια του 39χρονου αστυνομικού, ο οποίος κατηγορείται ότι την εξέδιδε. Οπως ανέφερε η δικηγόρος της 19χρονης, πίσω από τον αστυνομικό υπάρχει ολόκληρο κύκλωμα trafficking και έχουν κατονομαστεί και άλλα άτομα. Ακόμα δήλωσε πως ο αστυνομικός έδινε ναρκωτικά στη 19χρονη και όταν δεν τα έπαιρνε το κορίτσι, το έδερνε.

«Υπάρχουν και άλλοι εμπλεκόμενοι που δεν έχουν συλληφθεί. Υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν κατονομαστεί πλήρως, με ονοματεπώνυμο από το κορίτσι και τα στοιχεία έχουν δοθεί στην Αστυνομία», δήλωσε η κυρία Λεγάκη. «Η κοπέλα είναι στο σπίτι της, είναι τραυματισμένο ψυχικά και σωματικά και δεν είναι τραυματισμένο μόνο ούτε από την κακοποίηση του πατέρα, ούτε μόνο από την εξαναγκαστική πορνεία. Αυτό το κορίτσι έζησε έναν εφιάλτη, όπου ο αστυνομικός προσπαθούσε να της δώσει ναρκωτικά και όταν δεν δεχόταν να τα πάρει την έδερνε. Μια ημέρα κόντεψε να τη σκοτώσει στο ξύλο και κατάφερε να μην πάρει κοκαΐνη που της έδινε. Όταν αρνιόταν να πάει σ' έναν πελάτη, της στερούσε την τροφή», πρόσθεσε.

«Κάποιοι την πήγαιναν σε πελάτη, δεν την πήγαινε παντού ο αστυνομικός και κάποιος άλλος συνδεόταν αλλού. Υπάρχει και ένα site το οποίο είχε ανεβασμένη τη φωτογραφία του κοριτσιού και την πουλούσε. Υπάρχουν άλλες φωτογραφίες κοριτσιών με τη συναίνεσή τους, αλλά υπάρχουν και φωτογραφίες άλλου κοριτσιού χωρίς συναίνεση. Μιλάμε για ολόκληρο κύκλωμα», κατέληξε η κυρία Λεγάκη.

Ηλιούπολη: Το χρονικό της υπόθεσης

Η κοπέλα 19 ετών κακοποιούνταν συστηματικά από 39χρονο αστυνόμο, ο οποίος την κράταγε αιχμάλωτη στο σπίτι του στην Ηλιούπολη, αναγκάζοντάς την να εκδίδεται. Ο εφιάλτης της στα χέρια του 39χρονου αστυνομικού, με τον οποίο η 19χρονη διατηρούσε σχέση, κράτησε τουλάχιστον δύο μήνες.

Στη φρικιαστική υπόθεση έγινε έπειτα γνωστό πως εμπλέκεται και ο πατέρας της ο οποίος την κακοποιούσε από τότε που ήταν 11 ετών. Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν η κοπέλα διέφυγε το Σάββατο από το διαμέρισμα όπου την κρατούσε ο αστυνομικός και κατέφυγε σε γειτονική καφετέρια σε εργαζόμενη της οποίας αφηγήθηκε την περιπέτειά της.

Η εργαζόμενη κοπέλα έδειξε αμέσως την αλληλεγγύη της και βοήθησε με όλα τα μέσα την 19χρονη κοπέλα να ξεφύγει από τον εφιάλτη. Από την πρώτη στιγμή η κοπέλα έφερε τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα της, όπως έκανε γνωστό ένας εκ των δικηγόρων της, ωστόσο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματά» το βράδυ του Σαββάτου. Σήμερα η κοπέλα αναμένεται να υποβληθεί σε ιατρικοδικαστική εξέταση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA