Μενού
  • Α-
  • Α+

Κορυφώνεται η αγωνία για τον 36χρονο ορειβάτη που αγνοείται για 10η μέρα στον Ολυμπο. Τα ίχνη του άνδρα χάθηκαν στις 3 Ιουλίου, ύστερα από αναζητήσεις της συζύγου του, η οποία και κινητοποίησε τις Αρχες μιας και δεν είχε καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί του. 

Τα ίχνη του άνδρα αναζητούνται στην περιοχή «Πελεκούδια», εκεί όπου εντοπίστηκαν και προσωπικά αντικείμενά του, όπως το σακίδιο, το τάμπλετ του και η σκηνή του. Στο σημείο έχουν επικεντρωθεί οι έρευνες, ωστόσο, ύστερα από 10 μέρες αναζητήσεων ο 36χρονος παραμένει άφαντος και οι ελπίδες λιγοστεύουν.

Χθες, Δευτέρα 12/7 εκδόθηκε silver alert για τον 36χρονο. Ο Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, 36 ετών, την 03/07/21 εξαφανίστηκε από την περιοχή Λιβαδάκια, Ολύμπου. Έχει καστανά μάτια, ύψος 1,75μ και είναι εύσωμος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε μαύρη μπλούζα με στάμπα, μπλε σορτσάκι και χοντρά καφέ ορειβατικά μποτάκια. Φοράει σκουλαρίκι και στα δύο αυτιά.

Ο κος Ιωαννίδης το Σάββατο 3/7/2021 ξεκίνησε από το Άνω Πηγάδι Λιτοχώρου πεζός για ορειβασία στο όρος Όλυμπος. Την ίδια μέρα επικοινώνησε με τους οικείους του από την περιοχή Λιβαδάκια, όπου και κατασκήνωσε με σκοπό να συνεχίσει τον περίπατό του στις γύρω περιοχές. Έκτοτε, το κινητό του ήταν απενεργοποιημένο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA