Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Βόλος: Δίωξη για κακούργημα στον φροντιστή ακαδημίας ποδοσφαίρου που έστελνε γυμνές φωτογραφίες σε ανηλίκους

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για πορνογραφία ανηλίκων και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, άσκησε ο εισαγγελέας, σε βάρος του 30χρονου πρώην φροντιστή ακαδημίας ποδοσφαίρου στον Βόλο

Άνδρας με μπάλα ποδοσφαίρου/Φωτογραφία αρχείου (Πηγή: Pexels)
Άνδρας με μπάλα ποδοσφαίρου/Φωτογραφία αρχείου (Πηγή: Pexels)

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για πορνογραφία ανηλίκων και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, άσκησε ο εισαγγελέας, σε βάρος του 30χρονου πρώην φροντιστή ακαδημίας ποδοσφαίρου στον Βόλο, που φέρεται να έστελνε γυμνές φωτογραφίες του, μαζί με προσκλήσεις ερωτικού περιεχομένου, σε 7 ανήλικους ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε ακόμη: Βόλος: Δικογραφία στον φροντιστή ακαδημίας ποδοσφαίρου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας - Έστελνε γυμνές φωτογραφίες σε μαθητές

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο φερόμενος ως δράστης κλήθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή την Πέμπτη 15 Ιουλίου. Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που ολοκληρώθηκε από την αστυνομία, ο 30χρονος έδωσε ανωμοτί κατάθεση, καθώς στη δικογραφία περιλαμβανόταν οι καταθέσεις των επτά ανηλίκων και των γονέων τους. Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, η αποστολή φωτογραφιών του φερόμενου ως δράστη στους 7 ανήλικους αθλητές είναι διαφορετικές περιπτώσεις, καθώς δεν έπαιζαν όλοι στην ίδια ομάδα. Επίσης προκύπτει ότι έγινε μια συνάντηση με έναν ανήλικο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε ερωτική συνεύρεση.

Την υπόθεση αποκάλυψε πατέρας 14χρονου αθλητή που προχώρησε σε καταγγελία στο τέλος του 2020, ενώ στην πορεία κατέθεσαν και οι υπόλοιποι γονείς, τα παιδιά των οποίων έλαβαν στο κινητό τους τις φωτογραφίες του 30χρονου, στις οποίες φαινόταν ο ίδιος γυμνός από τη μέση και κάτω και τα μηνύματά του με ερωτικές προσκλήσεις. Συνολικά για την υπόθεση κατέθεσαν επτά ανήλικοι αθλητές, οι οποίοι έλαβαν τις φωτογραφίες των γεννητικών οργάνων του 30χρονου με μηνύματα μέσω Instagram, παρουσία παιδοψυχολόγου, αλλά και οι γονείς τους.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Βόλος #ποδόσφαιρο #ποδοσφαιριστής

Best of Internet