Μενού
  • Α-
  • Α+

Το κίνητρο της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά από τον Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο αναζητούν οι αρμόδιες αρχές, στη νέα φάση της δικαστικής έρευνας. 

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: «Μιλά» το κινητό του πιλότου - Τι αναζητούν οι Αρχές στα ταξίδια του

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Βήμα», ο ανακριτής θα καλέσει ως μάρτυρες πρόσωπα που φαίνεται να είχαν τηλεφωνικές συνομιλίες ή επαφές με τον πιλότο τις κρίσιμες ημέρες, πριν αλλά και μετά τον φόνο, άτομα που γνώριζαν τις οικονομικές συναλλαγές του ζευγαριού, συνάδελφοι και γνωστοί του πιλότου. Επίσης θα διερευνηθούν διεξοδικά τεχνικά ζητήματα, όπως ο χρόνος αφαίρεσης της κάρτας μνήμης από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού, προκειμένου να αποδειχτεί ότι η δολοφονία της Καρολάιν ήταν προμελετημένη. 

Τρίτο πρόσωπο 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κρίσιμο θεωρείται το τι θα συμβεί με τη διερεύνηση της 40χρονης γυναίκας που φαίνεται να είχε τακτικές επαφές με τον Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο και βρίσκεται στον ευρύτερο χώρο της εργασίας του. Επιπλέον υπάρχουν πληροφορίες ότι υπήρχαν και μαζί της προστριβές για προσωπικά θέματα.

Ο νομικός εκπρόσωπος της 40χρονης υποστηρίζει πως «δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία της 20χρονης». Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, δεν φαίνεται να υπάρχει καταγεγραμμένη τηλεφωνική επικοινωνία της εν λόγω γυναίκας με τον πιλότο, την περίοδο που υπήρξε άρση του απορρήτου του τηλεφώνου του. Παραμένει ωστόσο άγνωστο αν τελικώς ζητηθεί από την πλευρά της οικογένειας της Καρολάιν να κληθεί για κατάθεση η 40χρονη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ζητούμενο των αρχών είναι αν ο αριθμός τηλεφώνου της 40χρονης βρίσκεται στην κατασχεθείσα συσκευή του πιλότου. Επιπλέον δεν φαίνεται να υπήρχαν σαφείς εκμυστηρεύσεις της 20χρονης στην σύμβουλο του ζευγαριού για ύπαρξη τρίτου προσώπου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA