Μενού
  • Α-
  • Α+

Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση που δέχτηκε 14χρονος από συμμορία στον Άλιμο έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Η παρέα των 9 ανηλίκων απεικονίζεται στο βίντεο να περπατά με γρήγορο βηματισμό και να πλησιάζει την παρέα του 14χρονου που στη συνέχεια μαχαιρώθηκε 3 φορές. 

Διαβάστε ακόμη: Τρόμος στον Άλιμο: Μαχαίρωσαν 3 φορές 14χρονο για να του πάρουν το κινητό

Στο βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε στο MEGA, οι ανήλικοι πλησιάζουν την παρέα του 14χρονου και εξαφανίζονται από το πλάνο, καθώς βρίσκονται στο πάρκινγκ του φαστφουντάδικου όπου η συγκεκριμένη κάμερα ασφαλείας δεν έχει πρόσβαση. Εμφανίζονται και πάλι να φεύγουν τρέχοντας και να περνούν μπροστά από την συγκεκριμένη κάμερα ασφαλείας 35 δευτερόλεπτα αργότερα. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα είχαν συμπλακεί με την παρέα του 14χρονου και τον είχαν μαχαιρώσει.

Τρεις μαχαιριές 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά το θύμα μαζί με την παρέα του βρίσκονταν έξω από το φαστφουντάδικο στη συμβολή των οδών Τεγέας και Λαμίας, όταν ξαφνικά του επιτέθηκε μια άλλη παρέα. Γρήγορα υπήρξε διαπληκτισμός με άτομα της επιτιθέμενης ομάδας να μαχαιρώνουν τρεις φορές στα πλευρά τον 14χρονο.

Γρήγορα ειδοποιήθηκαν η αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ και διασώστες έσπευσαν γρήγορα στο σημείο, προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες αλλά και να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον 14χρονο. Ο 14χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων και πλέον είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται με τους γονείς του στο σπίτι του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA