Μενού
  • Α-
  • Α+

«Με χτύπησε επειδή μου πρότεινε να κάνω κοκαΐνη και εγώ του αρνήθηκα». Με τον τρόπο αυτό περιγράφει τον εφιάλτη, που βίωνε η 19χρονη στην Ηλιούποληαπό τον 39χρονο αστυνομικό, ο οποίος κατηγορείται για σωρεία βαρύτατων αδικημάτων. Σύμφωνα με τη δικογραφία, που συνέταξε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, βάσει της κατάθεσης της 19χρονης, εκτός της σεξουαλικής κακοποίησης και της εκμετάλλευσης, στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη γινόταν διακίνηση και χρήση «σκληρών» ναρκωτικών.

Διαβάστε ακόμη: Ηλιούπολη: Τι απαντά η εταιρεία ερωτικών παραγωγών στο Reader για την 19χρονη κοπέλα

«Στο σπίτι έκρυβε και κοκαΐνη στον φούρνο μικροκυμάτων και στο γάντι της κουζίνας ενώ τελευταία φορά τον είδα να κάνει χρήση προχθές με την Λούσι», ανάφερε στην κατάθεσή της η 19χρονη, η οποία σημείωσε ότι στο σπίτι του αστυνομικού συγκεντρώνονταν και οι υπόλοιπες κοπέλες, οι οποίες εκδίδονταν μέσω του συγκεκριμένου «πρακτορείου», δίνοντας λεπτομέρειες για τον τρόπο, που γινόταν η προμήθεια των ναρκωτικών ουσιών.

«Στο σπίτι του Δ. έρχονταν σε διάφορες ώρες και οι υπόλοιπες κοπέλες, η Νάταλι, η Τασούλα, η Αννα, η Τζούλια, η Λούσι, όπως είναι μάλλον τα ψευδώνυμα τους. Επίσης, στο σπίτι ερχόταν κάποιες φορές και ένα άτομο, που τον λένε Μ., ο οποίος είναι φίλος του Δ. και έχει καφετέρια στην ... με το όνομα...Αυτός, ο Μ. κάνει διακίνηση ναρκωτικών και έφερνε ναρκωτικά στον Δ. και συγκεκριμένα κοκαΐνη».

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η κοπέλα, ο αστυνομικός, ο οποίος έκανε και ο ίδιος χρήση ναρκωτικών, την χτύπησε όταν η ίδια αρνήθηκε να κάνει χρήση κοκαΐνης. «Ο Δ. πλήρωνε πενήντα ευρώ για την κοκαΐνη. Ο Δ. με τον Μ. έκαναν χρήση των ναρκωτικών ουσιών στο σπίτι ενώ κάποιες φορές κοκαΐνη έκαναν και κάποιες από τις κοπέλες. Εγώ δεν έκανα ποτέ χρήση ναρκωτικών και θέλω να πω ότι ο Δ. μια με χτύπησε επειδή μου πρότεινε να κάνω κοκαΐνη και εγώ του αρνήθηκα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA