Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια ολόκληρη οικογένεια κράτησαν σε ομηρία πέντε άτομα στην Πιερία, ζητώντας λύτρα. Την οικογένεια που έπεσε θύμα απαγωγής, έσωσε ο πατέρας που το έσκασε και ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία συνέλαβε τρία άτομα, ενώ δύο ακόμη αναζητούνται. Όπως αναφέρει η Αστυνομία, «η οικογένεια κατακρατήθηκε παράνομα καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, ενώ οι δράστες, με φραστικές απειλές και απειλή πρόκλησης βλάβης σ΄ ένα από τα ανήλικα τέκνα, απαιτούσαν την καταβολή χρημάτων, προκειμένου να τους απελευθερώσουν».

Σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει «Συνελήφθησαν, χθες (13-07-2021) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Τεμπών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τεμπών, τρεις αλλοδαποί άντρες, σε βάρος των οποίων, καθώς και δύο ακόμα συνεργών τους, σχηματίσθηκε δικογραφία για αρπαγή». Όπως αναφέρει η αστυνομία «ο πατέρας κατόρθωσε να διαφύγει και κατέληξε πεζός σε κατάστημα γειτνιάζουσας περιοχής του Δήμου Τεμπών Λάρισας, από όπου και ειδοποιήθηκαν οι Αστυνομικές Αρχές. Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, οι δράστες τα άφησαν ελεύθερα και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, ανευρέθηκαν από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας στο σταθμό υπεραστικών λεωφορείων του ΚΤΕΛ Λάρισας».

Τρεις συλλήψεις

Για την απαγωγή της οικογένειας, συνελήφθησαν τρία άτομα και αναζητούνται ακόμα δύο. «Στις 12 Ιουλίου το απόγευμα σε παραθαλάσσια περιοχή του Δήμου Δίου – Ολύμπου Πιερίας, οι τρεις συλληφθέντες, από κοινού με τους δύο συνεργούς τους που αναζητούνται, συναντήθηκαν με ζευγάρι αλλοδαπών, διαφορετικής υπηκοότητας, και αφού προκάλεσαν επιφανειακό τραύμα με χαρτοκόπτη στο χέρι του πατέρα, μετέφεραν το ζευγάρι και τα τέσσερα ανήλικα τέκνα τους σε άγνωστη ερημική τοποθεσία (εντός φάρμας), σε κοντινή απόσταση» σημειώνει η αστυνομία. Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών», καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

(Φωτογραφία αρχείου)

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA