Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα οικονομικά του ζευγαριού καθώς και τα τηλεφωνήματα που έκανε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τις ημέρες πριν και μετά τη δολοφονία της Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νεράθα απασχολήσουν τις αρχές στη νέα φάση της δικαστικής έρευνας.

Διαβάστε ακόμη: Μπαλάσκας: Σε διαθεσιμότητα για όσα είπε για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο ανακριτής θα καλέσει ως μάρτυρες πρόσωπα που φαίνεται να είχαν τηλεφωνικές συνομιλίες ή επαφές με τον πιλότο τις ημέρες πριν και μετά τη δολοφονία της 20χρονης κοπέλας. Επίσης - μετά και τα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου για περίεργες δοσοληψίες του πιλότου - θα κληθούν άτομα που γνώριζαν τις οικονομικές συναλλαγές του ζευγαριού. Ακόμη, θα διερευνηθούν διεξοδικά τεχνικά ζητήματα, όπως ο χρόνος αφαίρεσης της κάρτας μνήμης από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού. Στόχος είναι να διερευνηθεί αν η δολοφονία της Καρολάιν ήταν προμελετημένη.

«Γρίφος» η 40χρονη

Μια ακόμη παράμετρος είναι το τι θα συμβεί με τη διερεύνηση της 40χρονης γυναίκας από το επαγγελματικό περιβάλλον του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλο, που φαίνεται να είχε τακτικές επαφές μαζί του. Σε κάθε περίπτωση, τα ψηφιακά ίχνη δεν δείχνουν καταγεγραμμένη τηλεφωνική επικοινωνία της γυναίκας με τον πιλότο, την περίοδο που υπήρξε άρση του απορρήτου του τηλεφώνου του. Παραμένει ωστόσο άγνωστο αν τελικώς ζητηθεί από την πλευρά της οικογένειας της Καρολάιν να κληθεί για κατάθεση η 40χρονη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ζητούμενο των αρχών είναι αν ο αριθμός τηλεφώνου της 40χρονης βρίσκεται στην κατασχεθείσα συσκευή του πιλότου. Επιπλέον δεν φαίνεται να υπήρχαν σαφείς εκμυστηρεύσεις της 20χρονης στην σύμβουλο του ζευγαριού για ύπαρξη τρίτου προσ

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA