Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην πλήρη εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας με μαχαίρι ενός 27χρονου οικοδόμου στη Μύκονο προχώρησε η αστυνομία, με τις πληροφορίες του Reader ότι η αιματηρή συμπλοκή έγινε για ένα χρέος λίγων ευρώ να επιβεβαιώνονται. Όπως αποκαλύφθηκε από την προανακριτική έρευνα, ο 29χρονος που τον μαχαίρωσε στην καρδιά είχε διαφορές μαζί του για το ενοίκιο, καθώς στο παρελθόν ήταν συγκάτοικοι.

Διαβάστε ακόμη: Μύκονος: 5 συλλήψεις για τη δολοφονία 27χρονου με μαχαιριές

Πιο αναλυτικά, ο δράστης χρωστούσε χρήματα στο θύμα, το οποίο διαμαρτυρόταν και ζητούσε πίσω στα χρωστούμενα. Ο 27χρονος οικοδόμος έμενε στο ίδιο σπίτι με τον μετέπειτα δολοφόνο του για αρκετό καιρό. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν, ωστόσο, ότι ο 29χρονος δεν ήταν συνεπής στην καταβολή του ποσοστού που του αναλογούσε για το ενοίκιο, με αποτέλεσμα το θύμα να αναγκαστεί να φύγει από το σπίτι και να μείνει αλλού. Κάποια στιγμή ο 27χρονος ζήτησε από τον 29χρονο να του καταβάλει τα χρήματα της οφειλής, καθώς το θύμα είχε πληρώσει για εκείνον το ενοίκιο. Την ημέρα της δολοφονίας είχαν δώσει ραντεβού για να λύσουν τη διαφορά, όμως, ξεκίνησε τον λογομαχία που κατέληξε σε αιματηρή συμπλοκή. 

Πέντε συλλήψεις σε Μύκονο και Ραφήνα 

Συνολικά συνελήφθησαν πέντε άντρες αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 22, 22, 22, 27 και 29 ετών, ενώ οι τέσσερις φέρονται να είναι συνεργοί του 29χρονου. Η αστυνομική επιχείρηση έγινε την περασμένη Τρίτη στο «νησί των ανέμων» και στο λιμάνι της Ραφήνας, με τη συνεργασία του Λιμενικού. Οι τέσσερις από τους κατηγορουμένους συνελήφθησαν στη Μύκονο και ο ένας στο λιμάνι της Ραφήνας, καθώς στην προσπάθειά του να εξαφανιστεί πήρε το πρώτο πλοίο της γραμμής. 

Από την έρευνα προέκυψε ότι το βράδυ της 12ης Ιουλίου, με αφορμή την επίλυση της οικονομικής διαφοράς μεταξύ του 27χρονου και του 29χρονου, ο τελευταίος προέτρεψε τους υπόλοιπους κατηγορούμενους και από κοινού επιτέθηκαν στον 27χρονο οικοδόμο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Στο σημείο μετέβη σταθμός του ΕΚΑΒ ο οποίος παρέλαβε τον οικοδόμο και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Για τη διερεύνηση του περιστατικού κινητοποιήθηκε άμεσα η Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου και περιπολούντες αστυνομικοί, ύστερα από συντονισμένες ενέργειες και αναζητήσεις, εντόπισαν και προσήγαγαν τους δράστες. Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που ακολούθησε, οι προσαχθέντες εξεταζόμενοι ταυτοποιήθηκαν για την συμμετοχή τους στην ανθρωποκτονία. Στο χώρο του περιστατικού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: μαχαίρι με συνολικό μήκος -21- εκατοστών, δύο μεταλλικά αντικείμενα, τρία ξύλινα αντικείμενα και μεταλλικό οικοδομικό εργαλείο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA