Μενού
  • Α-
  • Α+

Εξελίξεις στην υπόθεση αιματηρής συμπλοκής με πυροβολισμούς σε ταβέρνα του δήμου Χερσονήσου στην Κρήτη. Συνελήφθη ένας εκ των φερόμενων δραστών που πυροβόλησαν κτηνοτρόφο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ. 

Διαβάστε ακόμη: Χαλκιδική: Πυροβολισμοί έξω από μπαρ - Εν ψυχρώ επίθεση 25χρονου σε δύο άτομα

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 37χρονος κτηνοτρόφος από την Αρχάμα βρισκόταν στην ταβέρνα με την 44χρονη σύζυγό του και τον προσέγγισαν δύο αδέρφια που κατάγονται από γειτονικό χωριό, μαζί με έναν άνδρα. Σύμφωνα με το neakriti.gr, μπροστά στους θαμώνες τα δύο αδέρφια έβγαλαν όπλα και πυροβόλησαν τον κτηνοτρόφο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά. 

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε σοβαρά στην κοιλιακή και θωρακική χώρα ο 37χρονος άνδρας ο οποίος εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο και εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ. Η 44χρονη σύζυγός του τραυματίστηκε στο χέρι και η κατάσταση της υγείας της δεν εγκυμονεί κίνδυνο για τη ζωή της. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα δύο αδέρφια είχαν κτηματικές διαφορές με τον 37χρονο. Οι αστυνομικοί που διεξάγουν την έρευνα, εξετάζουν βίντεο που ρίχνει «φως» στις συνθήκες του επεισοδίου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA