Μενού
  • Α-
  • Α+

Με χειροπέδες βρέθηκε ένας 25χρονος Βέλγος διακινητής ναρκωτικών με... διεθνή καριέρα, ο οποίος πίστεψε ότι μπορεί να περάσει κάποιες ημέρες χαλάρωσης στο «νησί των ανέμων» χωρίς τον κίνδυνο της σύλληψης. Οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, τον εντόπισαν σε πολυτελές ξενοδοχείο του νησιού και εκτελώντας ένταλμα σύλληψης της Europol του πέρασαν χειροπέδες.

Μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία του, σήμανε συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. και με μία άριστα οργανωμένη επιχείρηση τα ξημερώματα της Τρίτης έγινε η σύλληψή του, με τον 25χρονο να μην προβάλει την παραμικρή αντίσταση. Ο νεαρός Βέλγος κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιείται στο εμπόριο ναρκωτικών και το «ξέπλυμα» χρήματος τόσο στην χώρα του όσο και στην Ολλανδία. Οι Αρχές του Βελγίου τoν αναζητούσαν σε όλη την Ευρώπη, με τον ίδιο να πιστεύει ότι η παρουσία του στη Μύκονο δεν θα γίνει αντιληπτή.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν θρυμματιστής και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάποιο στοιχείο που να δείχνει ότι είχε πάει για... δουλειές στο «νησί των ανέμων». Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και για το αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Σύρου, ενώ εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να εκδοθεί στο Βέλγιο όπου και θα εκτίσει ποινή φυλάκισης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA