Μενού
  • Α-
  • Α+

Φόβος και τρόμος είχε γίνει για τους οδηγούς Ι.Χ. αυτοκινήτων, σε Κηφισιά και Νέα Ερυθραία, ένας 53χρονος Μαροκινός διαρρήκτης οχημάτων που μετά από 9 επιβεβαιωμένα (σ.σ. είναι πολύ μεγαλύτερος ο αριθμός που εκτιμούν οι Αρχές) «χτυπήματα» συνελήφθη από αστυνομικούς του Τ.Α. Κηφισιάς.

Διαβάστε ακόμη: Ηλιούπολη: Νέα κατάθεση στην ΕΛ.ΑΣ. για τον 39χρονο αστυνομικό - «Με πολιορκούσε και με πίεζε να εκδίδομαι»

Ο 53χρονος εκμεταλλεύονταν τις ολιγόλεπτες στάσεις που έκαναν οι οδηγοί των οχημάτων σε ώρες μεγάλης εμπορικής κίνησης στις περιοχές αυτές, προκειμένου να αρπάξει ότι μπορεί από το εσωτερικό τους. Μάλιστα, χρησιμοποιούσε ειδικό ηλεκτρονικό εξοπλισμό (τηλεχειριστήριο) προκειμένου να μην δείχνει ότι πρόκειται για διάρρηξη, ενώ σε κάποιες λίγες περιπτώσεις εκμεταλλεύονταν το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να άφηνε το Ι.Χ. αυτοκίνητο του ανασφάλιστο. Για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του είχε συσταθεί ειδική ομάδα από αστυνομικούς του Τ.Α. Κηφισιάς!

Ανάμεσα στα θύματα του συγκεκριμένου «Αρσέν Λουπέν» είναι και πολύ γνωστός κοσμηματοπώλης, καθώς από το όχημα συνεργάτη του άρπαξε κοσμήματα συνολικής αξίας 140.000 ευρώ. Θύμα του 53χρονου Μαροκινού είχε πέσει κι ένας ανώτατος δικαστικός, από το Ι.Χ. αυτοκίνητο του οποίου άρπαξε ένα λάπτοπ αξίας 1.500 ευρώ, ενώ σε άλλη περίπτωση «απέκτησε» κι ένα drone αξίας περί τα 1.500 ευρώ! Σε βίντεο ντοκουμέντο που έχει εξασφαλίσει το Reader, φαίνεται ότι ο 53χρονος επέλεγε καλό ντύσιμο για να μην κινεί υποψίες, ενώ αρπάζει τσάντα από πίσω καθίσματα οχήματος και στη συνέχεια φεύγει με γρήγορο διασκελισμό στην απέναντι πλευρά του δρομού.

Στην κατοχή του αεικίνητου διαρρήκτη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο τηλεχειριστήρια, με τη χρήση των οποίων απέτρεπε την ασφάλιση των οχημάτων που επιχειρούσαν οι οδηγοί κατά την αποβίβαση τους από αυτά. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό ενός τουλάχιστον συνεργού του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA