Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Ηλιούπολη: Επικοινώνησε με την κόρη της η εν διαστάσει σύζυγος του 39χρονου αστυνομικού

Μετά από τα δημοσιεύματα τελικά η εν διαστάσει σύζυγος του 39χρονου αστυνομικού θα καταφέρει να δει το παιδί της. Το 9χρονο παιδί ζούσε μαζί με τον πατέρα του στην Ηλιούπολη, καθώς η μητέρα είχε συναινέσει στην επιμέλειά του με αντάλλαγμα τις λίγες ώρες επικοινωνίας που έδινε με το διαχειρισμό της πληρεξούσιου δικηγόρου της

O 39χρονος αστυνομικός μεταφέρεται στα δικαστήρια (πηγή: Eurokinissi)
O 39χρονος αστυνομικός μεταφέρεται στα δικαστήρια (πηγή: Eurokinissi)

Συνεχίζονται οι καταιγιστικές εξελίξεις γύρω από την υπόθεση στην Ηλιούπολη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η εν διαστάσει σύζυγος του 39χρονου αστυνομικού, θα καταφέρει τελικά να δει το παιδί της. Υπενθυμίζεται ότι σε δηλώσεις της στο Reader.gr η δικηγόρος της γυναίκας, Ελισσάβετ Τσέρτου, είχε αποκαλύψει ότι η πελάτισσά της δεν γνώριζε που βρισκόταν το 9χρονο κοριτσάκι της και αν είχε ζήσει τη φρίκη που επικρατούσε μέσα στο διαμέρισμα.

Διαβάστε ακόμη: Ηλιούπολη: Ψάχνει την 9χρονη κόρη της η εν διαστάσει σύζυγος του 39χρονου αστυνομικού

Το 9χρονο παιδί ζούσε μαζί με τον πατέρα του στην Ηλιούπολη, καθώς η μητέρα είχε συναινέσει στην επιμέλειά του με αντάλλαγμα τις λίγες ώρες επικοινωνίας που έδινε με το διαχειρισμό της πληρεξούσιου δικηγόρου της. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες η γυναίκα θα έρθει στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο για να δει το παιδί της. Το μικρό κορίτσι είναι καλά και την Τρίτη θα διεξαχθεί η δίκη για την προσωρινή επιμέλεια. Η ίδια περιμένει ακόμα το πότε θα την καλέσει ο Ανακριτής για να καταθέσει για τον αστυνομικό και για την υπόθεση.

Φόβοι ότι το παιδί έζησε δύσκολες καταστάσεις

Η δικηγόρος της εν διαστάσει συζύγου του 39χρονου αστυνομικού είχε αναφέρει στο Reader.gr την Πέμπτη 15 Ιουλίου ότι «Το παιδί είχε δηλωμένη κοινή οικία μαζί με την 19χρονη. Φαινόταν δηλαδή ότι ζούσε στο σπίτι στην Ηλιούπολη». Την ίδια στιγμή όμως, ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να ξέρει αν το παιδί είχε ζήσει τη φρίκη που καταγγέλλει η 19χρονη ότι συνέβαινε στο διαμέρισμα στην Ηλιούπολη.

«Δεν μπορούμε να ξέρουμε εάν η 9χρονη ήταν μπροστά σε βίαια περιστατικά που έχει περιγράψει η 19χρονη. Αυτό θα ερευνηθεί, ενδεχομένως το παιδί να ήταν μπροστά σε περιστατικά βίας αλλά όλα θα ερευνηθούν», συνεχίζει η κυρία Τσέρτου, συμπληρώνοντας ότι «η εν διαστάσει σύζυγος του αστυνομικού ουδέποτε είχε ανάμειξη με πορνεία ή με όλα όσα κατηγορείται σήμερα ο 39χρονος αστυνομικός. Αντιθέτως, είναι ένα πάρα πολύ καλό και τίμιο κορίτσι η μητέρα της 9χρονης».

«Είχαμε κανονίσει με τον κατηγορούμενο η μητέρα να μπορεί να βλέπει το παιδί ανά Σαββατοκύριακο και να μιλούν συχνά στο τηλέφωνο. Το παιδί ήταν πάντα κλεισμένο στον εαυτό του», σημειώνει η δικηγόρος, τονίζοντας ότι η μητέρα θα διεκδικήσει την επιμέλεια και θα καταθέσει όσα γνωρίζει για τον 39χρονο αστυνομικό.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Ηλιούπολη #Αστυνομικός #Σεξουαλική κακοποίηση