Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Πανελλήνιες 2021: Ανοιξε η πλατφόρμα για τα ειδικά μαθήματα – Πώς θα δείτε τις βαθμολογίες

Ανοικτή είναι εδώ και λίγη ώρα η πλατφόρμα για τα ειδικά μαθήματα αλλά και για τις πρακτικές δοκιμασίες για τα ΤΕΦΑΑ των υποψηφίων στις πανελλήνιες εξετάσεις – Πώς μπορούν να δουν online τον βαθμό τους οι υποψήφιοι

Βάσεις πανελληνίων εξετάσεων (πηγή: Eurokinissi)
Βάσεις πανελληνίων εξετάσεων (πηγή: Eurokinissi)

Ανοιξε η πλατφόρμα με τα αποτελέσματα των βαθμολογιών για όσους υποψήφιους των φετινών Πανελλήνιων Εξετάσεων, που διαγωνίστηκαν σε ειδικά μαθήματα αλλά και σε όσους συμμετείχαν στις πρακτικές δοκιμασίες που απαιτούνται για την είσοδο στα ΤΕΦΑΑ.

Διαβάστε ακόμη: Πανελλήνιες 2021: Τα στατιστικά των βαθμολογιών - Μεγάλα ποσοστά κάτω από τη βάση

Οι υποψήφιοι μπορούν να ενημερωθούν για τη βαθμολογία τους στην ειδική εφαρμογή του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Επίσης για πρώτη φορά, οι μαθητές θα λάβουν τη βαθμολογία τους και για τα ειδικά μαθήματα με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον έχουν προηγουμένως εγγραφεί στην ειδική εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης Δημόσιας Διοίκησης gov.gr.

Η εφαρμογή αναπτύχθηκε από το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας - ΕΔΥΤΕ Α.Ε. (GRNET), φορέα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Ψηφιακών Συστημάτων, Υποδομών και Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο του Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Εκπαίδευσης, με πρωτοβουλία των Υπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως και Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη.

Τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθούν οι βαθμοί των δύο νέων μουσικών μαθημάτων και θα αρχίσει η ηλεκτρονική υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Πανελλήνιες εξετάσεις #υποψήφιοι #Μαθητές #βαθμολογίες #μηχανογραφικό