Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνελήφθη ένας 42χρονος στην Φωκίδα με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης της 14χρονης κόρης του και της κακοποίησης των άλλων δύο ανήλικων παιδιών του. Σύμφωνα με πληροφορίες η σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης γινόταν κατ' εξακολούθηση. Να σημειωθεί ότι όλα τα παιδιά του 42χρονου είναι ανήλικα ηλικίας από 10 έως 16 ετών. 

Διαβάστε ακόμη: Κηφισιά: Βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή των ανηλίκων - Μαχαίρωσαν 15χρονο

Όπως μεταδίδει το Lamiareport.gr το συγκεκριμένο περιστατικό αποκαλύφθηκε την περασμένη Δευτέρα 12 Ιουλίου, όταν τη δράση του κατήγγειλαν στο ΑΤ Ευπαλίου τα ίδια του τα παιδιά. Όπως έγινε γνωστό προηγήθηκε σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο. Συγκεκριμένα ο 42χρονος ξυλοφόρτωσε τα τρία του παιδιά υπό την επήρεια μέθης. Τότε η 14χρονη αποκάλυψε την φρίκη που ζούσε στα χέρια του ίδιου της του πατέρα. 

Ο Ανακριτής άμεσα εξέδωσε Ένταλμα Σύλληψης καθώς προέκυψαν οι κακουργηματικές κατηγορίες του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της κατ’ εξακολούθησης ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου μικρότερο των 14 ετών και της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών. Τη Δευτέρα ο 42χρονος αναμένεται να πάρει το δρόμο για τη φυλακή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA