Μενού
  • Α-
  • Α+

«Άγιο» είχε ένας 16χρονος στην Αμαλιάδα, ο οποίος υπέστη καρδιακή ανακοπήλίγο πριν την προπόνηση σε σχολή πολεμικών τεχνών. Ο νεαρός σώθηκε μετά την προσπάθεια του δασκάλου του και ενός ναυαγοσώστη να τον κρατήσουν στη ζωή.

Διαβάστε ακόμη: Καβάλα: Συνελήφθη οδηγός που μετέφερε 38 μετανάστες

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε σχολή πολεμικών τεχνών στην Αμαλιάδα. Ξαφνικά ο 16χρονος την ώρα που ετοιμαζόταν να ξεκινήσει την προπόνησή του, σωριάστηκε στο έδαφος. Όπως αναφέρει το patrisnewsοι δύο άνδρες έπεσαν στην κυριολεξία από πάνω του και ξεκίνησαν να του κάνουν καρδιοαναπνευστική αναζογωόνηση.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου και τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο του Πύργου. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες οι γιατροί έχουν καταφέρει να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του. Ο νεαρός έχει υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό προκειμένου να διαπιστωθεί ποια ήταν η αιτία του καρδιακού επεισοδίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA