Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Μύκονο, καθώς ένας 18χρονος Ιταλός τουρίστας που κόλλησε κορονοϊό δεν μπόρεσε να βρει δωμάτιο καραντίνας για να μείνει. Σύμφωνα με πληροφορίες το νησί ήταν κατάμεστο και όλα τα δωμάτια καραντίνας είχαν δοθεί. Ο 18χρονος περιφερόταν στο νησί χωρίς να μπορεί να βρει δωμάτιο μέχρι που έβαλε τα κλάματα.

Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, η λύση βρέθηκε καθώς ο 18χρονος φιλοξενήθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού και ύστερα βρέθηκε μια κλίνη σε ξενοδοχείο για να περάσει εκεί το διάστημα της καραντίνας του. Στην Μύκονο υπάρχει μονάχα ένα ξενοδοχείο καραντίνας και όσοι νοσούν δεν μπορούν να μεταφερθούν σε άλλα νησιά για να περάσουν τις ημέρες απομόνωσης εκεί.

Lockdown, απαγόρευση κυκλοφορίας και μουσικής σε όλο το νησί

Νέα έκτακτα μέτρα αποφασίστηκαν από την Πολιτική Προστασία για το νησί της Μυκόνου μετά και από την ραγδαία αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού που σημειώθηκε. Τα νέα μέτρα θα ισχύσουν από σήμερα Σάββατο 17 Ιουλίου και θα περιλαμβάνουν απαγόρευση κυκλοφορίας από τη 01:00 έως και τις 06:00 και την απαγόρευση μουσικής σε όλα τα καταστήματα εστίασης του νησιού.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας από σήμερα Σάββατο 17/7 και λόγω της ανησυχητικής τοπικής έξαρσης της επιδημίας κατά τα τελευταία 24ωρα, με πολλαπλές συρροές και clusters, η Κυβέρνηση προχωρά στην υιοθέτηση και εφαρμογή ειδικών μέτρων για το νησί της Μυκόνου.

Πιο συγκεκριμένα: 1. Απαγόρευση κυκλοφορίας από 01.00 το βράδυ έως 06.00 το πρωί, με εξαίρεση λόγους εργασίας και σοβαρούς λόγους υγείας. 2. Απαγόρευση μουσικής καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο, αρχής γενομένης από σήμερα ώρα 18:00.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA